Δευτέρα , 20 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Η παράδοση – παραλαβή του νέου σχολικού κτιρίου από την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Περιφερειάρχη κ. Αλέκο Καχριμάνη προς τον Δήμο Ιωαννιτών και τον Δήμαρχο κ. Θωμά Μπέγκα θα γίνει την Παρασκευή 18-12-2015 και ώρα 11:00 π.μ. στο 2ο Γυμνάσιο Ανατολής, Παμβώτιδος 32, Μεγάλη Βάθια.

Η παράδοση – παραλαβή του νέου σχολικού κτιρίου από την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Περιφερειάρχη κ. Αλέκο Καχριμάνη προς τον Δήμο Ιωαννιτών και τον Δήμαρχο κ. Θωμά Μπέγκα θα γίνει την Παρασκευή 18-12-2015 και ώρα 11:00 π.μ. στο 2ο Γυμνάσιο Ανατολής, Παμβώτιδος 32, Μεγάλη Βάθια.

ioannina_11_normal-0Οι μαθητές  του 2ου Γυμνασίου Ανατολής από φέτος στεγάζονται στο νεόδμητο, όμορφο, ασφαλές και σύγχρονο σχολικό συγκρότημα, που παρέχει  όλες τις δυνατότητες, τόσο στο εκπαιδευτικό προσωπικό, όσο και στους μαθητές του για αναβαθμισμένη παιδεία και μόρφωση που δικαιούνται.

Το κτίριο ανεγέρθηκε και ολοκληρώθηκε με ευθύνη και επίβλεψη της Περιφέρειας Ηπείρου.

Με δαπάνες του Δήμου Ιωαννιτών, μέσα από τη Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης, το σχολείο εξοπλίζεται και δημιουργούνται οι υποδομές ως απαραίτητα εργαλεία για την υλοποίηση του σκοπού και των στόχων του ανθρώπινου δυναμικού που στεγάζει.

Η παράδοση – παραλαβή του νέου σχολικού κτιρίου από την Περιφέρεια Ηπείρου και τον  Περιφερειάρχη κ. Αλέκο Καχριμάνη προς τον Δήμο Ιωαννιτών και τον Δήμαρχο κ. Θωμά Μπέγκα  θα γίνει την Παρασκευή 18-12-2015 και ώρα 11:00 π.μ. στο 2ο Γυμνάσιο Ανατολής, Παμβώτιδος  32, Μεγάλη Βάθια.

Με την συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου θα παρουσιαστεί ένα εορταστικό πρόγραμμα.

Δείτε Επίσης

Ι.Κολοβού-.Οι εποχές γεννάνε μεγάλους ανθρώπους ,αλλά και οι μεγάλοι άνθρωποι καθορίζουν τις εποχές

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Είναι κάποιος μεγάλος.Αληθινά μεγάλος.Ακολουθώ αυτό που λέει ,να αγγίξει την αλήθεια και ακολουθώ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of