Κυριακή , 23 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Θέατρο Έκφραση : Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά, εφήβους και ενήλικες

Θέατρο Έκφραση : Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά, εφήβους και ενήλικες

Το φθινόπωρο καταφθάνει και το Θέατρο Έκφραση, φρέσκο και ανακαινισμένο ξεκινάει τις δραστηριότητές του για τη νέα καλλιτεχνική περίοδο, που περιλαμβάνουν θεατρικά εργαστήρια για όλες τις ηλικίες. Καλεί λοιπόν μικρούς και μεγάλους, να δοκιμάσουν το «ταξίδι» στον μαγικό κόσμο του Θεάτρου!

Πιο αναλυτικά θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:

*Εργαστήρια Θεατρικού Παιχνιδιού και δημιουργικής έκφρασης για παιδιά προσχολικής ηλικίας (από 2,5 έως 5,5 ετών). Τα παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθεί η ομάδα, θα είναι προσαρμοσμένα ακριβώς σε ό,τι αφορά τα παιδιά αυτής της ηλικίας μέσα σε ένα περιβάλλον ασφάλειας, αποδοχής και ενίσχυσης.

*Εργαστήρια Θεατρικού Παιχνιδιού για παιδιά (6 έως 12 ετών). Μέσα από ερεθίσματα και τεχνικές του θεατρικού παιχνιδιού και του θεάτρου (ήχους, μουσικές, εικόνες, ιστορίες και θεατρικά αντικείμενα), τα παιδιά αντιλαμβάνονται, πειραματίζονται, συνεργάζονται, αναπτύσσουν τη δημιουργική τους ικανότητα. Στο τέλος της χρονιάς παρουσιάζουν μια ολοκληρωμένη παράσταση.

* Θεατρικό εργαστήρι για εφήβους. Μέσα από παιχνίδια ρόλων κι επικοινωνίας στη θεατρική πράξη, μέσα  από το μυστήριο μιας παράστασης, εκφράζονται, ψυχαγωγούνται, δημιουργούν σχέσεις, μοιράζονται,  διασκεδάζουν, φαντάζονται και ταξιδεύουν.

Εργαστήρια Ενηλίκων :

*Εργαστήρι Θεάτρου (Βασικός κύκλος). Δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών να έρθουν σε επαφή με την τέχνη του θεάτρου σε όλες του τις διαστάσεις. Αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και σφαιρική επαφή με την τέχνη του θεάτρου, η οποία δημιουργήθηκε από καλλιτεχνική ανησυχία, αγάπη για Θέατρο και ανάγκη για μια εναλλακτική έκφραση.

* Σεμινάριο Θεατρικού Παιχνιδιού. Βασικό σεμινάριο εισαγωγής και ευαισθητοποίησης στο Θεατρικό Παιχνίδι. Δομή, τεχνικές και εφαρμογή του στην εκπαιδευτική διαδικασία. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, φοιτητές παιδαγωγικών και ανθρωπιστικών επιστημών και σε όποιον ενδιαφέρεται για προσωπική αυτοβελτίωση και επαγγελματική ανάπτυξη. Χορηγείται Βεβαίωση Συμμετοχής.

 

Info

,

Αραβαντινού 14, Ιωάννινα

Πληροφορίες: 26510-54505, 6907500710

Ώρες εγγραφών :  10:30 – 14:30 και 17:30 – 21:30.

Email : ekfrasinet@gmail.com

 

Δείτε Επίσης

Σωματείο Επισιτισμού Ιωαννίνων: Οι διανομείς καλούνται να οδηγούν μέσα σε ακραία καιρικά φαινόμενα

Η θερμοκρασία στα Γιάννενα πρόκειται να κυμανθεί τις επόμενες μέρες σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες , ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments