Τετάρτη , 29 Ιουνίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Θετικός στη δημιουργία υδατοδρομίου ο Σταύρος Καλογιάννης

Θετικός στη δημιουργία υδατοδρομίου ο Σταύρος Καλογιάννης

Με τον κ. Ν. Χαραλάμπους, Πρόεδρο της εταιρείας Hellenic Seaplanes, συναντήθηκε ο Σταύρος Καλογιάννης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων κ. Στάθη Σιούτη, ο οποίος τον ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της εταιρείας του να αναπτύξει υδατοδρόμιο στη λίμνη Παμβώτιδα. Ο Σταύρος Καλογιάννης δήλωσε θετικός σε αυτή την προοπτική, επισημαίνοντας τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν για τα Ιωάννινα από τη λειτουργία υδατοδρομίου και την ένταξή του σε δίκτυο υδατοδρομίων.

«Για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να απλοποιηθεί δραστικά το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο για την ίδρυση και λειτουργίας των υδατοδρομίων. Σε αντίθεση με την προηγούμενη,  η σημερινή Κυβέρνηση είναι φιλική προς την επιχειρηματικότητα, συνεπώς αναμένεται τα συναρμόδια Υπουργεία Υποδομών και Ανάπτυξης να επιταχύνουν τις διαδικασίες αδειοδοτήσεων. Αυτονόητο είναι ότι ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στη διασφάλιση του λιμναίου οικοσυστήματος της Παμβώτιδας», δήλωσε ο Σταύρος Καλογιάννης.

Δείτε Επίσης

Ο.Σαπολάγιεβα(Ομογενής από Μαριούπολη)- Η χορήγηση στην Ουκρανία του καθεστώτος υποψήφιας χώρας στην ΕΕ , συμβολική και ουσιαστική -Βαρβαρικές πρακτικές των Ρώσων.

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—-Την συμβολική αλλά και την ουσιαστική σημασία  για την Ουκρανία και  τον ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments