Παρασκευή , 17 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Θ. Μπέγκας: «Η σημερινή Δημοτική Αρχή θωρακίζει περιβαλλοντικά την λίμνη Παμβώτιδα»

Θ. Μπέγκας: «Η σημερινή Δημοτική Αρχή θωρακίζει περιβαλλοντικά την λίμνη Παμβώτιδα»

«Η σημερινή Δημοτική Αρχή και η Διοίκηση της ΔΕΥΑΙ είναι αυτές που έχουν εργαστεί όσο κανείς άλλος στο παρελθόν για να θωρακίσουν περιβαλλοντικά τη λίμνη Παμβώτιδα και το οικοσύστημά της. Με τα δύο μεγάλα έργα της ΔΕΥΑΙ, την επέκταση του βιολογικού και αυτή του δικτύου αποχέτευσης, η Παμβώτιδα αποκτά ισχυρή προστασία».

Αυτό τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου o Δήμαρχος Ιωαννίνων και πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ, Θωμάς Μπέγκας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με όσα ακούστηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την επιβάρυνση της λίμνης Παμβώτιδας.

«Παραβατικότητα υπάρχει. Δεν είναι όμως σε τέτοιο βαθμό όπως πιθανά να παρουσιάζεται. Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν έχουν συνδεθεί με το δίκτυο αποχέτευσης αλλά ο μηχανισμός της ΔΕΥΑΙ είναι ενεργός και ελέγχει συνεχώς όσους δεν συμμορφώνονται», είπε ο κ. Μπέγκας για να καταλήξει σε ότι αφορά τις συνδέσεις στο νησί λέγοντας ότι «βρίσκονται σχεδόν στο 100%».

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of