Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Ιστιοπλοΐα στην Παμβώτιδα με σκάφη TopazOmegaε.Ο πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου μιλά για την δραστηριότητα στην λίμνη

Ιστιοπλοΐα στην Παμβώτιδα με σκάφη TopazOmegaε.Ο πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου μιλά για την δραστηριότητα στην λίμνη

Topaz OmegaΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων (Ι.Ο.Ι.)εγκαινιάζει από τις αρχές Σεπτεμβρίου ιστιοπλοϊκές δραστηριότητες στη Λίμνη Παμβώτιδα για ενήλικες με ιστιοπλοϊκά σκάφη τύπου TopazOmega. Τα σκάφη αυτά είναι κατάλληλα τόσο για αρχάριους όσο και για πεπειραμένους ιστιοπλόους, καθώς επίσης και για οικογενειακή ιστιοπλοΐα

Ο Ι.Ο.Ι.σχεδιάζει τη διοργάνωση δύο διαφορετικών τμημάτων, ένα για ενήλικες χωρίς και ένα για ενήλικες με προηγούμενη ιστιοπλοϊκή εμπειρία.

Ο προγραμματισμός των δραστηριοτήτων TopazOmegaτου Ι.Ο.Ι. για ενήλικες καθώς και οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερόμενων θα γίνουν τηνΤετάρτη 31 Αυγούστου 2016, ώρα 20.00, στο Λεμβοστάσιο 11 του ΠΕΑΚΙ (ΕΑΝΚΙ).

Όπως είπε ο πρόεδρος του Ομίλου Φρίξος Τριάντης ,στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος) ,στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων, η συμμετοχή για αρχάριους είναι  για το τετράμηνο 100 Ευρώ (επιπλέον 20 ευρώ για εγγραφή και  30 Ευρώ για εγγραφή μέλους) και για την κατηγορία των έμπειρων 35 ευρώ το εξάμηνο ή 60 ευρώ το χρόνο(Πληροφορίες στα τηλ. 2651027 063 ή 6972 244 893).Ακούστε την συνέντευξη.

 

 

Δείτε Επίσης

Αναπροσαρμογή των ημερομηνιών για τις εκδηλώσεις του Μουσικού Φεστιβάλ «Και όλα τ’ αλλάζει το φεγγάρι»

Λόγω ενός τεχνικού προβλήματος το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών ανακοινώνει μια αλλαγή στο πρόγραμμα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of