Σάββατο , 26 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Κάλαντα στο Δημαρχείο Ζίτσας  

Κάλαντα στο Δημαρχείο Ζίτσας  

DSC02976DSC02942DSC02962Από:Γιώργος Γκόντζος

 

Με χαρούμενες παιδικές φωνές και τους ήχους των παραδοσιακών τριγώνων πλημμύρισε την παραμονή των Χριστουγέννων το Δημαρχείο Ζίτσας.

Τα κάλαντα έψαλλαν στο Δήμαρχο, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και υπαλλήλους του Δήμου η χορωδία του στρατοπέδου Περάματος και τα παιδιά του Τμήματος παραδοσιακών χορών του Δήμου συνοδευόμενα από τη χοροδιδάσκαλό τους Σταυρούλα Ράρρα, τα οποία παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος προσέφερε στα παιδιά δώρα και γλυκά όπως προστάζει το έθιμο των ημερών και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή πρόοδο.

Την Τετάρτη (23/12/2015) το «πνεύμα» των Χριστουγέννων έφεραν στο Δημαρχείο οι μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου Ελεούσας ψάλλοντας τα κάλαντα.

Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τους μαθητές και το Δ/ντη του σχολείου Νίκο Παππά που τους συνόδευε τους ζήτησε να καταβάλουν προσπάθεια, μιας και μπαίνουν στην τελική ευθεία πριν τις Πανελλαδικές εξετάσεις, ώστε να κάνουν πράξη τα όνειρά τους και να πετύχουν τους στόχους τους.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Συνάντηση με το Δ.Σ της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Πρέβεζας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of