Δευτέρα , 20 Ιουνίου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / Καταγγελία της Eνωτικής Αριστερής Παρέμβασης (ΠΓΝΙ)-“Συνέλευση παρωδία, ξαφνικοί έρωτες ΠΑΜΕ και ΔΑΚΕ”

Καταγγελία της Eνωτικής Αριστερής Παρέμβασης (ΠΓΝΙ)-“Συνέλευση παρωδία, ξαφνικοί έρωτες ΠΑΜΕ και ΔΑΚΕ”

 

Από;Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Σε “Γενική Συνέλευση παρωδία” και σε “ξαφνικούς έρωτες του ΠΑΜΕ με την ΔΑΚΕ” ,αναφέρεται , μεταξύ άλλων η Eνωτική Αριστερή Παρέμβαση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων .Η ανακοίνωση -καταγγελία της Eνωτικής Αριστερής Παρέμβασης είναι η ακόλουθη:

          “Σε μια Γενική  Συνέλευση παρωδία, στις 20-3-2018 στο ΠΓΝΙ, χωρίς προεδρείο, χωρίς πρακτικά, χωρίς να είναι η 3η αλλά η 2η, ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ & ΠΑΜΕ, αποφάσισαν ότι η πρόταση τους πλειοψήφησε, παρά το γεγονός ότι υπήρχε και 2η πρόταση από την παράταξη μας, χωρίς να μετρήσουν παρόντες και ψήφους των προτάσεων! Πριν τη συνέλευση μεθόδευσαν στο παρασκήνιο 10λεπτο ΔΣ,  στο οποίο παρουσιάσθηκε η πρόταση τους και επέμεναν η  ΕΑΠ να πάρει θέση χωρίς να τη διαβάσουμε και φυσικά χωρίς διάλογο!

            Έτσι, με μπόλικο θεατρινισμό, με προαποφασισμένες αποφάσεις σε κλειστά γραφεία, με ιδεοληψίες και συνάμα εμμονές καταδίωξης, με μισές αλήθειες και πολλά ψέματα οδηγηθήκαμε στη Γ.Σ. όπου  δεν κατόρθωσαν να απαντήσουν στα θέματα που οι ίδιοι έβαλαν:

  1. Θέλουν μετακινήσεις προσωπικού με αξιοκρατία και σε συνεννόηση με τους εργαζόμενους ή θέλουν να εξουσιάζουν με τις λίστες τους;
  2. Έχουν κάποια πρόταση λειτουργίας για το 4ο κτίριο. Ή έχουν μη πρόταση και γίνονται οι ίδιοι παπαγαλάκια άλλων;
  3. Θέλουν την αποσυμφόρηση κλινικών που στενάζουν από τα ράντζα ή όχι;
  4. Να έχει ρόλο ο ιδιωτικός τομέας στην λειτουργία του 4ου κτιρίου, όπως ανήγγειλε η ΝΟΔΕ και τα στελέχη της ΝΔ, ή μας κοιμίζει ο τοπικός τομεάρχης και Πρόεδρος του Συλλόγου μιλώντας για δημόσιο χαρακτήρα στην Υγεία;
  5. Θέλουν όλους τους συμβασιούχους εργαζόμενους στο σύλλογο ή μόνο όσους εκτιμούν ότι τους εξυπηρετούν στα σχέδια τους ;(Άκρα σιωπή από το ΠΑΜΕ..!)
  6. Συντάσσονται με την ΑΔΕΔΥ και τις προϋποθέσεις που βάζει για την αξιολόγηση, ή λένε ΟΧΙ σε όλα;
  7. Τι εννοούν άραγε μιλώντας για καρατομήσεις; Γιατί όταν συνέβαιναν αυτές πραγματικά δεν έλεγαν κουβέντα;
  8. Θα συμβάλλουν στον διάλογο για το μέλλον της Νοσηλευτικής εκεί στην ΠΟΕΔΗΝ, ή θα πετάνε την μπάλα στην εξέδρα;

            Συνάδελφοι, μόνος τους σκοπός είναι να δημιουργήσουν κλίμα ανασφάλειας στο νοσοκομείο, για να αποκομίσουν συνδικαλιστικά και πολιτικά οφέλη. Στον κατήφορο τους δεν θα  ακολουθήσουμε. Θα αγωνιστούμε μαζί σας για να λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα και θα απέχουμε από πρακτικές του παρελθόντος.

Για τους  ξαφνικούς έρωτες του ΠΑΜΕ με την ΔΑΚΕ δεν λέμε τίποτα. Το έχουμε πει εδώ και χρόνια για τα συγκοινωνούντα δοχεία των χώρων αυτών και τις προσωπικές στρατηγικές των επαγγελματιών του χώρου.  

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ”

Δείτε Επίσης

Κορονοϊός: 5.689 νέα κρούσματα, 8 θάνατοι και 101 διασωληνωμένοι

Σύμφωνα με τον νέο απολογισμό του ΕΟΔΥ για τον κορονοϊό, το τελευταίο 24ωρο στη χώρα ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments