Πέμπτη , 28 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Κατερίνα Παπακώστα (ΝΔ) : «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ας βγάλει επιτέλους το προσωπείο του Ιανού και ας παραδεχτεί πως παραπλάνησε το λαό για να πάρει τις πολιτικές καρέκλες….»

Κατερίνα Παπακώστα (ΝΔ) : «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ας βγάλει επιτέλους το προσωπείο του Ιανού και ας παραδεχτεί πως παραπλάνησε το λαό για να πάρει τις πολιτικές καρέκλες….»

picmonkey-collage5758-thumb-largeΓια χάσιμο πολύτιμου πολιτικού χρόνου από την Κυβέρνηση  έκανε λόγο η Κατερίνα Παπακώστα μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) τονίζοντας πως κακώς πριν ένα χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ με φωνές και διαδηλώσεις παρεμπόδιζε συμφωνίες και συμβάσεις που τώρα υλοποιεί  με πόνο και δάκρυ όπως δήλωσε ο υπουργός  κ. Σπίρτζης. Σχολιάζοντας δηλώσεις και τη συμπεριφορά του Υφυπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, η πρώην Υφυπουργός υποστήριξε πως στο ευαίσθητο αυτό Υπουργείο δεν μπορεί να περάσει ο ωχαδελφισμός, η περίεργη μαγκιά και η κακή συμπεριφορά που συνοδεύεται από έλλειψη σεβασμού στον συνομιλητή.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Μαθητές-τριες Λυκείων “παρόντες-ουσες” στην … δική τους “ΑΠΟΥΣΙΑ”…. -Ο Θ.Δημήτρη ,παρουσιάζει την ταινία τους.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—– Είναι νέα παιδιά.Σπουδάζουν σε Λύκεια των Ιωαννίνων.Ένωσαν τις γνώσεις τους , την αγάπη ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of