Παρασκευή , 30 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Κατερίνα Παπακώστα (ΝΔ) : « Mea Culpa. Η σημερινή Κυβέρνηση πρέπει να παραδεχτεί ότι έσφαλε και να σταματήσει τον λαϊκισμό, ζητώντας ένα συγνώμη…»

Κατερίνα Παπακώστα (ΝΔ) : « Mea Culpa. Η σημερινή Κυβέρνηση πρέπει να παραδεχτεί ότι έσφαλε και να σταματήσει τον λαϊκισμό, ζητώντας ένα συγνώμη…»

43cdac15a76c1654bd320c83362c32bd_LΓια πολύ κακή συμφωνία που έχει πολλές παραμέτρους στο θέμα των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών έκανε λόγο η Βουλευτής ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (στα σημεία των καιρών), τονίζοντας πως το Δεκέμβριο θα ξέρουμε εάν τα δάνεια θα πάνε στα χέρια ξένων Funds σύμφωνα με τις χθεσινές δηλώσεις Τσακαλώτου Σταθάκη , εξηγώντας πως φτάσαμε «Από το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» στο σύνθημα κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη. Παράλληλα η κα Παπακώστα αναφέρθηκε στις εσωκομματικές διαδικασίες της παράταξης υποστηρίζοντας πως η ΝΔ ασκεί μια συγκροτημένη αντιπολίτευση και πως σε λίγο καιρό που θα κληθεί να γίνει η επόμενη Κυβέρνηση πρέπει να είναι ενωμένη και δυνατή.
Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

«Χωρίς διαβούλευση στο δημοτικό συμβούλιο το νέο τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων», διαμαρτύρεται η Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Για απουσία οποιασδήποτε μορφής διαβούλευσης στο δημοτικό συμβούλιο κάνει λόγο η Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα, ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of