Σάββατο , 22 Ιανουαρίου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / Κατερίνα Παπακώστα (ΝΔ) : « Mea Culpa. Η σημερινή Κυβέρνηση πρέπει να παραδεχτεί ότι έσφαλε και να σταματήσει τον λαϊκισμό, ζητώντας ένα συγνώμη…»

Κατερίνα Παπακώστα (ΝΔ) : « Mea Culpa. Η σημερινή Κυβέρνηση πρέπει να παραδεχτεί ότι έσφαλε και να σταματήσει τον λαϊκισμό, ζητώντας ένα συγνώμη…»

43cdac15a76c1654bd320c83362c32bd_LΓια πολύ κακή συμφωνία που έχει πολλές παραμέτρους στο θέμα των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών έκανε λόγο η Βουλευτής ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (στα σημεία των καιρών), τονίζοντας πως το Δεκέμβριο θα ξέρουμε εάν τα δάνεια θα πάνε στα χέρια ξένων Funds σύμφωνα με τις χθεσινές δηλώσεις Τσακαλώτου Σταθάκη , εξηγώντας πως φτάσαμε «Από το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» στο σύνθημα κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη. Παράλληλα η κα Παπακώστα αναφέρθηκε στις εσωκομματικές διαδικασίες της παράταξης υποστηρίζοντας πως η ΝΔ ασκεί μια συγκροτημένη αντιπολίτευση και πως σε λίγο καιρό που θα κληθεί να γίνει η επόμενη Κυβέρνηση πρέπει να είναι ενωμένη και δυνατή.
Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

6.566 θετικά σελφ τεστ, έως χθες βράδυ, στον 2ο οριζόντιο έλεγχο της εβδομάδας στα σχολεία

Κατά τον δεύτερο οριζόντιο διαγνωστικό έλεγχο αυτής της εβδομάδας 1,6 εκατομμυρίου μαθητών και εκπαιδευτικών, βρέθηκαν ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments