Σάββατο , 15 Ιουνίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Κοινή δήλωση των βουλευτών Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ για την ένταξη δύο έργων αθλητικών υποδομών στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Κοινή δήλωση των βουλευτών Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ για την ένταξη δύο έργων αθλητικών υποδομών στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

arta2Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Σε κοινή δήλωσή τους οι βουλευτές Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ,Όλγα Γεροβασίλη και Βασίλης Τσίρκας,αναφέρονται σε δύο έργα αθλητικών υποδομών στην περιοχή της Άρτας που εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2017 .Η δήλωση είναι η ακόλουθη:

“Με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και μετά από πρόταση του Υπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού, εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2017 δύο έργα αθλητικών υποδομών στην περιοχή της Άρτας, συνολικού προϋπολογισμού 360.500 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο έργα αφορούν: α) την αντικατάσταση στέγης, εγκατάσταση φωτισμού και εργασίες συντήρησης του αθλητικού κέντρου Άρτας, με προϋπολογισμό 290.500 ευρώ και β) την αντικατάσταση συνθετικών δαπέδων και επισκευή περίφραξης στα γήπεδα τένις στον Δήμο Αρταίων, με προϋπολογισμό 70.000 ευρώ.

Σε διαδικασία ένταξης βρίσκεται και το έργο «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα Τ.Κ. Κεραμάτων του Δήμου Αρταίων», προϋπολογισμού 270.500 ευρώ.

Στόχος της Κυβέρνησης είναι να κάνει ουσιαστικές παρεμβάσεις και στον τομέα του αθλητισμού. Η συντήρηση των υπαρχουσών αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και η κατασκευή νέων, αποτελούν προτεραιότητα, καθώς αυτές συνδέονται άμεσα με την ποιότητα ζωής των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων.

Παρά τη δύσκολη δημοσιονομική κατάσταση, στο ΠΔΕ έχουν ενταχτεί τα τελευταία δυόμισι χρόνια αρκετά έργα για τον νομό της Άρτας. Διεκδικούμε, όμως, ακόμη περισσότερα έργα για την περιοχή μας, έργα που θεωρούμε αναγκαία για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.”

Όλγα Γεροβασίλη, Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Άρτας

Βασίλης Τσίρκας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Άρτας

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments