Παρασκευή , 30 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Κοινωνικές δράσεις της Γραμματείας ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΑΝΕΛ ΗΠΕΙΡΟΥ

Κοινωνικές δράσεις της Γραμματείας ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΑΝΕΛ ΗΠΕΙΡΟΥ

12301726_10153704485749286_5648515831620276809_nΑπό:Γιώργος Γκόντζος
Η Γραμματεία Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Περιφέρειας Ηπείρου, στα πλαίσια της Πανελλήνιας κινητοποίησης της Γραμματείας, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για το Παιδί και σε συνεννόηση με τη τη Γραμματέα Αλληλεγγύης το
υ κινήματος κ.Μίκα Παππά Σέβου, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στοΚέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ιωαννίνων το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.
Η Περιφερειάρχης Αλληλεγγύης Ηπείρου κ.Ελπινίκη Μπάρκα και η Τομεάρχης Αλληλεγγύης Ιωαννίνωνκ.Μαρία Μάλλιου, θα βρεθούν κοντά στα παιδιά, που φιλοξενούνται στη στοργική αγκαλιά  της συγκεκριμένης δομής και θα προσφερθούν γλυκά και παιχνίδια. Επίσης θα συμμετέχουν σε συνδυασμένες δράσεις για το παιδί, με συλλόγους των Ιωαννίνων.
Η Γραμματεία Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Περιφέρειας Ηπείρου, συμπαραστεκόμενη στις ανάγκες των συμπολιτών μας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, που πλησιάζουν, διοργανώνει τις ακόλουθες δράσεις:
    Την Παρασκευή 18/12 και ώρα 09:00 π.μ.,η Περιφερειάρχης Ηπείρου και η Τομεάρχης Ιωαννίνων της Γραμματείας Αλληλεγγύης, συνοδεία κλιμακίου της Συντονιστικής και Πολιτευτών Ιωαννίνων, θα επισκεφτούν το Κατάστημα Κράτησης Σταυρακίου Ιωαννίνων. Θα έχουν συζήτηση με την Δ/ντρια και τον Κοινωνικό Λειτουργό των Φυλακών, καθώς και σύντομη συνάντηση με τροφίμους του Καταστήματος Κράτησης. Με την αρωγή των μελών της Γραμματείας Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού του κινήματος θα δοθούν στους κρατουμένους, κατόπιν ενημέρωσης, που είχαμε για τις ανάγκες τους από τη Δ/νση, τσιγάρα, τηλεκάρτες, είδη ατομικής υγιεινής, κλινοσκεπάσματα και ρουχισμός.
    Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου καί ώρα 18:00μ.μ. η Περιφερειάρχης Ηπείρου με την Τομεάρχη Ιωαννίνων και τον Τομεάρχη Πρέβεζας της Γραμματείας Αλληλεγγύης κ.Παντελή Ζέρη, θα παρευρεθούν σε προγραμματισμένη εκδήλωση, όπου θα προσφερθούν τρόφιμα, φάρμακα, παιχνίδια και είδη ένδυσης και υπόδησης στο Σπίτι της Αγάπης στην Πρέβεζα, προκειμένου να διατεθούν σε άπορους συμπολίτες μας.

Δείτε Επίσης

Η Μ.Ντούσκου,μητέρα του Χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου , περιγράφει τις στιγμές που έβλεπαν την κούρσα του…”Να αντέξεις λίγο ακόμα, αγόρι μου”

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει και εμείς οι ίδιοι πως αισθανόμαστε.Αυτή είναι η ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of