Σάββατο , 12 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / «Κολυμβητήριο και το χειμώνα: Αλήθειες και Μύθοι» Ημερίδα από τον ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου

«Κολυμβητήριο και το χειμώνα: Αλήθειες και Μύθοι» Ημερίδα από τον ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου

as Από :Γιώργος Γκόντζος

 

«Να πηγαίνει το παιδί κολυμβητήριο και το χειμώνα;» Αυτό είναι ένα ερώτημα που θέτουν οι γονείς, συχνά μόνο στους εαυτούς τους, αποφασίζοντας τελικά λανθασμένα τις περισσότερες φορές να κλείνουν τα παιδιά στο σπίτι υπό το φόβο κρυολογημάτων και ασθενειών.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και αυτό θα προσπαθήσει να καταδείξει ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων, που οργανώνει μια επιστημονική εκδήλωση, με ειδικούς επιστήμονες να εξηγούν γιατί το κολυμβητήριο το χειμώνα μπορεί να προστατεύσει από ιώσεις ενδυναμώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά και πως βοηθά ψυχολογικά τα παιδιά να αποκτήσουν θάρρος και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Η ημερίδα με θέμα «Κολυμβητήριο και το χειμώνα: Αλήθειες και Μύθοι» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, από τις 10.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ» στην Ελεούσα Ιωαννίνων.

Ομιλητές θα είναι οι:

* Καίτη Δρίμτζια – Παιδίατρος, Μετεκπαιδευθείσα στην Παιδοπνευμονολογία –Παιδοαλλεργιολογία

* Μίνα Μπρούμου – Συμβουλευτική Ψυχολόγος, Επιστημονική συνεργάτης Πανελληνίου Συνδέσμου Σχολών Γονέων

 

Και παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή

Παράλληλα με την ημερίδα για τους γονείς, θα πραγματοποιηθεί και μια παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή την ίδια ώρα σε διπλανή αίθουσα.  Η γιορτή θα περιλαμβάνει αφήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών και παραδοσιακά κάλαντα από την ομάδα «Αδράχτι», με τη Μαρία Μαχαίρα στην αφήγηση και τον Αντώνη Καρασταμάτη στη μουσική.

Θα ακολουθήσει δημιουργική απασχόληση και χριστουγεννιάτικο εργαστήρι με την ομάδα Funproject να πραγματοποιούν face painting κα

Δείτε Επίσης

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Δήμου Ιωαννιτών για την αύξηση της ανακύκλωσης

Συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που υλοποιεί ο Δήμος Ιωαννιτών με ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of