Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Κώστας Γκιουλέκας (ΝΔ): «Ο κ. Τσίπρας έβαλε ψηλά τον πήχη και πέρασε από κάτω . Δυστυχώς η κυβέρνηση αποδεικνύεται περιπλανώμενος θίασος που άγεται και φέρεται από την παραμονή στην εξουσία…»

Κώστας Γκιουλέκας (ΝΔ): «Ο κ. Τσίπρας έβαλε ψηλά τον πήχη και πέρασε από κάτω . Δυστυχώς η κυβέρνηση αποδεικνύεται περιπλανώμενος θίασος που άγεται και φέρεται από την παραμονή στην εξουσία…»

e9c724eeb5636d1c1c1a2c2e85d40377_XLΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ ο Κώστας  Γκιουλέκας Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης  της ΝΔ υποστήριξε πως για εσωκομματικούς λόγους έφερε στη Βουλή ο κ. Τσίπρας τον εκλογικό νόμο προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει την κοινωνία από τα πραγματικά προβλήματα. Ο κ. Γκιουλέκας σχολίασε ακόμη τα επεισόδια στο ΑΠΘ και το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης κάνοντας λόγο για μια ιδιότυπη ανοχή της Κυβέρνησης που ισοδυναμεί με παρότρυνση καθώς επίσης και το τηλεοπτικό τοπίο με τις άδειες.

 

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Ο.Βλαχονικολός-Όταν σωπαίνουμε μεγαλώνει στα Πανεπιστήμια το τέρας του αυταρχισμού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τις στιγμές της επίθεσης εναντίον του εντός του Πανεπιστημίου,τις απόψεις του για αρνητικά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of