Παρασκευή , 27 Νοεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Κώστας Κίτσιος (Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων) : «Έχουμε γίνει επαίτες. Ως πότε θα στηριζόμαστε στη φιλοτιμία του προσωπικού και στη φιλανθρωπία των συμπολιτών μας;»

Κώστας Κίτσιος (Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων) : «Έχουμε γίνει επαίτες. Ως πότε θα στηριζόμαστε στη φιλοτιμία του προσωπικού και στη φιλανθρωπία των συμπολιτών μας;»

shma-astynomikon-ioannina_580x123Ο Πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ. Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Κίτσιος μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (στα σημεία των καιρών) αναφέρθηκε στις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν σε απαραίτητα υλικά για την απρόσκοπτη λειτουργία της Αστυνομίας και την εξυπηρέτηση των πολιτών. Η πολιτική υποχρηματοδότησης η οποία έχει στεγνώσει τον κρατικό μηχανισμό και την εγχώρια αγορά από άποψη ρευστότητας, έχει πλήξει ανεπανόρθωτα και τις υπηρεσίες του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Γ.Λαμπρούλης-Θεωρώ φυσικά αυτονόητο καθήκον μου ,ως γιατρός πνευμονολόγος, να προσφέρω τις υπηρεσίες μου δίπλα ,μαζί με τους συναδέλφους μου-Φυσικά και δεν αναστέλλονται οι διεκδικήσεις λύσεων

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Στην παρούσα φάση προέχει, προείχε και προέχει και η πρακτική συμβολή στην προάσπιση ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of