Δευτέρα , 18 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Κώστας Καψάλης: «Εντός της εβδομάδας θα επανακαθορίσουμε την στάση μας στο ‘μεθόριο τόξο’ των Δημάρχων της κοντινής περιοχής. Οι πολίτες πρέπει να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς…»

Κώστας Καψάλης: «Εντός της εβδομάδας θα επανακαθορίσουμε την στάση μας στο ‘μεθόριο τόξο’ των Δημάρχων της κοντινής περιοχής. Οι πολίτες πρέπει να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς…»

%CE%9A%CE%91%CE%A8%CE%91%CE%9B%CE%97%CE%A3+%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%95%CE%99%CE%9FΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ ο Κώστας Καψάλης  Δήμαρχος  Πωγωνίου  αναφορικά με την… πρωτιά της ακριτικής περιοχής στον εντοπισμό σημαντικών φυτειών χασίς, τόνισε το πόσο σημαντικό είναι το έργο των Αστυνομικών Δυνάμεων Ηπείρου και μίλησε για το αίσθημα ανασφάλειας και φόβου των κατοίκων καθώς και για τις πρωτοβουλίες αντιμετώπισης του ζητήματος.

Ακούστε τη συνέντευξη.

Δείτε Επίσης

Α.Καχριμάνης(Για την “Πράσινη” Ήπειρο)-Κάνουμε την δουλειά που μας έχουν ορίσει.Εγώ ,η Πολιτική Προστασία, οι υπηρεσίες.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το κόσμο γιατί πειθαρχεί ,στο υγειονομικό προσωπικό, στους γιατρούς ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of