Τετάρτη , 19 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κώστας Τασούλας (ΝΔ): «Έχουμε μπλέξει άσχημα με τον κ. Τσίπρα ο οποίος αρνείται να κυβερνήσει με διάφορους τρόπους… Η ΝΔ αντέχει ήττες και τη συντριβή αλλά δεν αντέχει αυτό το αδιέξοδο. Να σταματήσει εδώ και τώρα αυτό το χουνέρι»

Κώστας Τασούλας (ΝΔ): «Έχουμε μπλέξει άσχημα με τον κ. Τσίπρα ο οποίος αρνείται να κυβερνήσει με διάφορους τρόπους… Η ΝΔ αντέχει ήττες και τη συντριβή αλλά δεν αντέχει αυτό το αδιέξοδο. Να σταματήσει εδώ και τώρα αυτό το χουνέρι»

tasoulasΤα πυρά του στον Αλέξη Τσίπρα έστρεψε ο συντονιστής ΟΔΕ Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, Κώστας Τασούλα μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη( στα σημεία των καιρών) Ο κ. Τασούλας σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τους «νευρικούς πιλότους», είπε ότι ο κ. Τσίπρας υποβαθμίζει σοβαρότατα θέματα. «Ο κ. Τσίπρας μετά την ανήκουστη θεωρία του περί ανυπαρξίας συνόρων στη θάλασσα, επανέρχεται και αποδίδει το γεγονός ότι οι Έλληνες πιλότοι δεν καταρρίπτουν τα αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας στο ότι δεν είναι νευρικοί, όπως οι Τούρκοι συνάδελφοι τους» σημειώνει ο κ. Τασούλας.«Οι έλληνες πιλότοι της ΠΑ εφαρμόζουν τους διεθνείς κανόνες εμπλοκής και τις οδηγίες της κυβέρνησης στις περιπτώσεις παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου. Και προφανώς αυτές οι παραβιάσεις δεν είναι αμοιβαίες όπως ψευδώς ανέφερε ο τούρκος πρωθυπουργός στην πρόσφατη κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσε με τον κ. Τσίπρα, χωρίς να λάβει απάντηση» σημείωσε.«Σημειωτέον πως ούτε η ίδια η Τουρκία, παρά τις σοβαρές κυρώσεις εκ μέρους της Ρωσίας, δεν απέδωσε την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους σε “νευρικότητα”» επισήμανε.«Είναι προφανές πως η άγνοια του κ. Τσίπρα σε συνδυασμό με τη διογκούμενη νευρικότητά του λόγω του ότι τα τερατώδη προεκλογικά του ψέματα αποκαλύπτονται, τον οδηγούν για μια ακόμη φορά σε απαράδεκτες δηλώσεις γύρω από σοβαρά θέματα εξωτερικής πολιτικής» προσέθεσε. Ο Βουλευτής έκανε ακόμη λόγο για τεράστιο σκάνδαλο με την πώληση των τραπεζικών μετοχών και πως κάποιοι στην Κυβέρνηση πρέπει να ετοιμάζουν την απολογία τους για αυτό το τεράστιο φιάσκο ενώ μίλησε με ιδιαίτερα έντονο τρόπο για τις εσωκομματικές διεργασίες της παράταξης.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments