Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Κώστας Τασούλας (ΝΔ): « Οι ψηφοφόροι στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξαν ως καταλληλότερο εκείνον που κατά την άποψή τους θα ξαναβάλει δυναμικά τη ΝΔ στο προσκήνιο. Δεν πάλευαν δύο κόμματα αλλά δυο υποψήφιοι του ίδιου κόμματος και το αποτέλεσμα είναι ισορροπημένο κι όχι συντριπτικό…»

Κώστας Τασούλας (ΝΔ): « Οι ψηφοφόροι στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξαν ως καταλληλότερο εκείνον που κατά την άποψή τους θα ξαναβάλει δυναμικά τη ΝΔ στο προσκήνιο. Δεν πάλευαν δύο κόμματα αλλά δυο υποψήφιοι του ίδιου κόμματος και το αποτέλεσμα είναι ισορροπημένο κι όχι συντριπτικό…»

taso-thumb-large-thumb-large«Δεν θεωρώ ότι έγινε καμιά ανατροπή με την εκλογή του Κυράκου στην Προεδρία και δεν μπορώ να φανταστώ ότι λαός θέλει οικογενειοκρατία στην παράταξη. Σήμερα είναι μια άλλη ημέρα για τη ΝΔ, όπου οι ψηφοφόροι της επέλεξαν  ένα νέο πρόσωπο για την προεδρία που  θα δοκιμασθεί απέναντι στην κακή Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα που φέρνει την Ελλάδα δεκαετίες πίσω κι όχι το επίθετο Μητσοτάκη» τόνισε μεταξύ άλλων στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη ο Βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας σχολιάζοντας το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Δήλωση του Δημάρχου Ιωαννίνων για το θάνατο του Αλέκου Σόφη

Για την απώλεια του προσωπικού του φίλου Αλέκου Σόφη, μίλησε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Ελισάφ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of