Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κώστας Τασούλας (ΝΔ): « Οι ψηφοφόροι στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξαν ως καταλληλότερο εκείνον που κατά την άποψή τους θα ξαναβάλει δυναμικά τη ΝΔ στο προσκήνιο. Δεν πάλευαν δύο κόμματα αλλά δυο υποψήφιοι του ίδιου κόμματος και το αποτέλεσμα είναι ισορροπημένο κι όχι συντριπτικό…»

Κώστας Τασούλας (ΝΔ): « Οι ψηφοφόροι στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξαν ως καταλληλότερο εκείνον που κατά την άποψή τους θα ξαναβάλει δυναμικά τη ΝΔ στο προσκήνιο. Δεν πάλευαν δύο κόμματα αλλά δυο υποψήφιοι του ίδιου κόμματος και το αποτέλεσμα είναι ισορροπημένο κι όχι συντριπτικό…»

taso-thumb-large-thumb-large«Δεν θεωρώ ότι έγινε καμιά ανατροπή με την εκλογή του Κυράκου στην Προεδρία και δεν μπορώ να φανταστώ ότι λαός θέλει οικογενειοκρατία στην παράταξη. Σήμερα είναι μια άλλη ημέρα για τη ΝΔ, όπου οι ψηφοφόροι της επέλεξαν  ένα νέο πρόσωπο για την προεδρία που  θα δοκιμασθεί απέναντι στην κακή Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα που φέρνει την Ελλάδα δεκαετίες πίσω κι όχι το επίθετο Μητσοτάκη» τόνισε μεταξύ άλλων στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη ο Βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας σχολιάζοντας το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments