Τετάρτη , 23 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Κ.Μπασιούκας (Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων) -Το δίκιο είναι υπέρ της Ελλάδας…Το ΔΝΤ έχει πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις.

Κ.Μπασιούκας (Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων) -Το δίκιο είναι υπέρ της Ελλάδας…Το ΔΝΤ έχει πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις.

mpasioykasΑπό:Γιώργος Γκόντζος–   “Το δίκιο είναι υπέρ της Ελλάδας…Το ΔΝΤ έχει πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις..”.Με αυτές τις φράσεις, μεταξύ άλλων ,σχολίασε ο Κώστας Μπασιούκας ,συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ιωαννίνων, στην εκπομπή   “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος) ,στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωανννίνων,τις πρόσφατες εξελίξεις όσον αφορά τις “σχέσεις” του ΔΝΤ και της Ελληνικής κυβέρνησης .Τόνισε πως οι πολίτες όσον αφορά διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές  “κατανοούν πως δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς σε αυτή την μάχη Γολιάθ-Δαυίδ, και βρίσκονται σε μια κατάσταση αναμονής”.

Επιτέθηκε στην ΝΔ( “κατέστρεψαν την χώρα με την γενικότερη πολιτική τους,και δεν μπορούν να ζητούν να γίνουν εκλογές και να κυβερνήσουν ως άσπιλοι και αμόλυντοι”), ενώ αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξαγγελίες της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για δίκαιη κατανομή από το πλεόνασμα .

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο των εκλογών ανέφερε πως “εμείς ως χώρος  δεν έχουμε κουβεντιάσει ότι θα πάμε σε εκλογές ” αλλά ερωτηθείς στη συνέχεια ποια θα είναι η εξέλιξη σε περίπτωση που οι εταίροι επιμείνουν στις πιέσεις σε βάρος της κυβέρνησης είπε πως  “αν προκαλέσουν οι ίδιοι ένα ατύχημα θα γίνει και αυτό ,αλλά αυτό είναι απευκταίο”.Ακούστε την συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων αποσύρεται από το συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ αποσύρει την ομιλία και τον χαιρετισμό από το 1ο Συνέδριο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of