Κυριακή , 20 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Κ.Τασούλας (ΝΔ) -Δεν έχουμε άλλο καιρό για χάσιμο

Κ.Τασούλας (ΝΔ) -Δεν έχουμε άλλο καιρό για χάσιμο

images

.  «Οι εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου θα δώσουν την Κυβέρνηση που θα χειριστεί την τήρηση αλλά και τη βελτίωση του Μνημονίου Τσίπρα – Καμμένου. Την Κυβέρνηση που δεν θα «κλαψουρίζει» πως εκβιάσθηκε, δεν θα διχάζει το λαό αποκαλώντας τους εκπροσώπους του «σάπιους και διεφθαρμένους», δεν θα αρνείται να αναλαμβάνει τις ευθύνες της.

Η πρόοδος των μεταρρυθμίσεων και των ιδιωτικοποιήσεων θα επιτρέψει τη βελτίωση των σοβαρών φορολογικών μέτρων και θα ανοίξει και πάλι το δρόμο προς την έξοδο από την κρίση.

Η Ν.Δ. και ο Πρόεδρός της κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα καλέσουν κάθε δημοκρατική και ευρωπαϊκή πολιτική δύναμη σε συνεργασία για να κυβερνηθεί επιτέλους η χώρα, η οποία το τελευταίο οκτάμηνο υπέστη 3 εκλογικές αναμετρήσεις αχρείαστες.

Δεν έχουμε άλλο καιρό για χάσιμο, δε μπορούμε να διχαζόμαστε συνεχώς για να προκαλούμε συσπειρώσεις κομματικές. Ήλθε η ώρα της εθνικής συνεννόησης, ήλθε η ώρα της Ν.Δ. που την προτείνει».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Κ. Τασούλας, υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., μιλώντας στο Δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων. Ο κ. Τασούλας έδωσε επίσης συνεντεύξεις στο ΒΗΜΑ TVκαι στο ITV. Είχε επίσης την ευκαιρία να επισκεφθεί τα Δωδωνοχώρια και να παραστεί στις εκδηλώσεις του 3ου Νάιου Δρόμου, καθώς και στη Γιορτή του Κυνηγού στο Γαρδίκι, όπου και συζήτησε με το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων για τα προβλήματα και τις προτάσεις του Συλλόγου γύρω  από θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και καλύτερης συνεργασίας του κυνηγετικού κόσμου με το Υπουργείο Γεωργίας.

Την Τρίτη ο κ. Κ. Τασούλας περιοδεύει στο νομό Γρεβενών ως εκπρόσωπος του κόμματος της Ν.Δ.

 

Δείτε Επίσης

Ευχές από Μ. Ελισάφ για τους υποψηφίους των πανελλαδικών

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ εύχεται σε όλους ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of