Κυριακή , 23 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Κ.Τσίρκας(Πρόεδρος του κτηνοτροφικού Συλλόγου Άρτας) Μήνυμα προς τον συντοπίτη πρωθυπουργό:”Αν περάσουν αυτά τα μέτρα, τα πέντε κοπάδια που υπάρχουν στο χωριό ,του χρόνου που θα έρθει στο Αθαμάνιο,δεν θα υπάρχουν”.
ÌÐËÏÊÏ ÁÃÑÏÔÙÍ ÓÔÏÍ ÊÏÌÂÏ ÌÏÕÄÁÍÉÙÍ ×ÁËÊÉÄÉÊÇÓ

Κ.Τσίρκας(Πρόεδρος του κτηνοτροφικού Συλλόγου Άρτας) Μήνυμα προς τον συντοπίτη πρωθυπουργό:”Αν περάσουν αυτά τα μέτρα, τα πέντε κοπάδια που υπάρχουν στο χωριό ,του χρόνου που θα έρθει στο Αθαμάνιο,δεν θα υπάρχουν”.

ÌÐËÏÊÏ ÁÃÑÏÔÙÍ ÓÔÏÍ ÊÏÌÂÏ ÌÏÕÄÁÍÉÙÍ ×ÁËÊÉÄÉÊÇÓΑπό:Γιώργος Γκόντζος–“Μήνυμα ” προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο είναι συντοπίτες έστειλε ο πρόεδρος του συλλόγου Κτηνοτρόφων Άρτας Κώστας Τσίρκας ,μιλώντας στην εκπομπή  “ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος) τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “αν περάσουν αυτά τα μέτρα , τα πέντε κοπάδια που υπάρχουν στο χωριό ,του χρόνου που θα έρθει στο Αθαμάνιο,δεν θα υπάρχουν”.Περιγράφοντας την κατάσταση στον κλάδο επισήμανε  χαρακτηριστικά πως ” με 23% ΦΠΑ στον σανό τον οποίο στρώνουμε για να κοιμούνται τα ζώα δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον..”   Πρόσθεσε πως ο ίδιος είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης δεν αρνήθηκε πως υπάρχουν στο χώρο αυτοί που φοροδιαφεύγουν ή καταθέτουν πλαστά τιμολόγια αλλά “ας τους βρουν και ας τους πιάσουν”. Μιλώντας για την προσωπική του κατάσταση ανέφερε πως τα παιδιά του είναι ανασφάλιστα..”Έχω δυο επιλογές:Να πληρώσω τις εισφορές στον ΟΓΑ ή να ταΐσω τα ζώα που πεθαίνουν…”

Σε άλλα σημεία της συνέντευξης είπε: “Ήρωες είμαστε…Τριακόσιες εξήντα πέντε μέρες είμαστε με τα ζώα..Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ζήσουμε..Ας σταματήσει η καραμέλα των επιδοτήσεων και το  “δεν πληρώνουν οι αγρότες”. Από το πρωί που γυρίζω το κλειδί για να πάω στην δουλειά πληρώνω..”

Απαντώντας σε ερώτηση για την πολιτική ,κομματική τοποθέτησή του, είπε πως ανήκει στην κεντροαριστερά.. Ακούστε την συνέντευξη

 

Δείτε Επίσης

Κορονοϊός: 18.333 κρούσματα σήμερα – 73 θάνατοι και 668 διασωληνωμένοι, 236 κρούσματα στο Νομό Ιωαννινων

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα Σάββατο 22 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την ενημέρωση, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments