Κυριακή , 19 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Λευτέρης Αυγενάκης: “Φορούσα και φοράω παντελόνια..”

Λευτέρης Αυγενάκης: “Φορούσα και φοράω παντελόνια..”

aygenakhsΟ βουλευτής της ΝΔ του Νομού Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε σήμερα στο Δ/Ρ και στην εκπομπή ‘Στα σημεία των καιρών’ (Βίκυ Μιχέλη) σχολιάζοντας τις σημαντικότατες πολιτικές εξελίξεις τονίζοντας ότι «κάποιοι προτιμούν να παίζουν σαν να είναι στα φοιτητικά αμφιθέατρα».

Ο κ. Αυγενάκης έκανε λόγο για την ωριμότητα που δείχνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα και τα μέλη της κυβέρνησης. «Η μόνη που είναι συνεπείς στις δηλώσεις της είναι η κα. Κωνσταντοπούλου, χωρίς να λέω ότι συμφωνώ μαζί της.»

Αναφερόμενος στο επεισόδιο με την κα. Βαλαβάνη, ο ίδιος είπε ότι «φορούσα και φοράω παντελόνια, κινούμενος πάντα θεσμικά».

Τέλος όσον αφορά τον κ. Μεϊμαράκη υποστήριξε ότι θα του αφαιρεθεί ο τίτλος ‘μεταβατικός’ καθώς έχει την απόλυτη εξουσιοδότηση από τα μέλη του κόμματος. «Προέχει όμως η χώρα και μετά έρχεται το κόμμα.»

Ακούστε το ηχητικό…

Δείτε Επίσης

Ι.Κολοβού-.Οι εποχές γεννάνε μεγάλους ανθρώπους ,αλλά και οι μεγάλοι άνθρωποι καθορίζουν τις εποχές

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Είναι κάποιος μεγάλος.Αληθινά μεγάλος.Ακολουθώ αυτό που λέει ,να αγγίξει την αλήθεια και ακολουθώ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of