Πέμπτη , 26 Νοεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Λεωνίδας Γρηγοράκος (ΠΑΣΟΚ) : «Δεν υπάρχει νόμος Κατσέλη. Υπάρχει νόμος ΠΑΣΟΚ που πέτυχε σε πολύ πιο δύσκολες εποχές να προστατέψει την πρώτη κατοικία. Αυτή ήταν η κόκκινη γραμμή του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει να είναι μέχρι σήμερα και στηρίζουμε έναν ανθρώπινο νόμο..».

Λεωνίδας Γρηγοράκος (ΠΑΣΟΚ) : «Δεν υπάρχει νόμος Κατσέλη. Υπάρχει νόμος ΠΑΣΟΚ που πέτυχε σε πολύ πιο δύσκολες εποχές να προστατέψει την πρώτη κατοικία. Αυτή ήταν η κόκκινη γραμμή του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει να είναι μέχρι σήμερα και στηρίζουμε έναν ανθρώπινο νόμο..».

857ad04036c852aa6bc47b658ffb82e0_LΑς δουλέψει επιτέλους η Κυβέρνηση και να αφήσει τις συσκέψεις και τα επικοινωνιακά τερτίπια τόνισε μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος Βουλευτής Λακωνίας ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (στα σημεία των καιρών). Κύρια σημεία:
*Καιρός ήταν οι αγρότες να κινητοποιηθούν, Ο τομέας πρωτογενούς παραγωγής σε λίγο θα σβήσει.
*Η ανεργία στα ύψη, όλες οι κοινωνικές ομάδες υπερφορολογούνται και κανείς στην Κυβέρνηση δεν παίρνει θέση.
*Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο πιο μνημονιακός Υπουργός από όλα τα μνημόνια.
*Για δύο δις οι δανειστές μας κάνουν ότι θέλουν.
*Ο νόμος ΠΑΣΟΚ για την προστασία της α’ κατοικίας ήταν ανθρώπινος νόμος και το περάσαμε σε πολύ δύσκολες ώρες. Μην μας κάνουν μαθήματα διαπραγμάτευσης όταν λένε ναι σε όλα.
*Δεν μπορούμε να αφήνουμε την Τουρκία να αλωνίζει και να μας παίζει μονότερμα σε σοβαρά ζητήματα όπως το προσφυγικό,
Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Γ.Λαμπρούλης-Θεωρώ φυσικά αυτονόητο καθήκον μου ,ως γιατρός πνευμονολόγος, να προσφέρω τις υπηρεσίες μου δίπλα ,μαζί με τους συναδέλφους μου-Φυσικά και δεν αναστέλλονται οι διεκδικήσεις λύσεων

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Στην παρούσα φάση προέχει, προείχε και προέχει και η πρακτική συμβολή στην προάσπιση ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of