Πέμπτη , 7 Δεκεμβρίου 2023
Αρχική / Επικαιρότητα / Λεωνίδας Γρηγοράκος (ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη) «Είναι αδιανόητο να μιλάμε για αποστασίες . Αυτές είναι παρωχημένες και φιλάρεσκες συμπεριφορές και δείχνουν διαχρονική παθογένεια”.

Λεωνίδας Γρηγοράκος (ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη) «Είναι αδιανόητο να μιλάμε για αποστασίες . Αυτές είναι παρωχημένες και φιλάρεσκες συμπεριφορές και δείχνουν διαχρονική παθογένεια”.

5BAHjMrYsE2JOn7UJBpF-8MbVFOfzPI2MnmoheChSm7z8nLyWslj4md6wxZ-NNhMGX9_Dw=s170Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) ο Λεωνίδας Γρηγοράκος χαρακτήρισε εκ νέου  υπερβολή  τη δήλωση της Φώφης Γεννηματά ότι υπάρχει άβυσσος ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τις θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη .και υπογράμμισε πως αν το ΠΑΣΟΚ δεν δώσει πολιτικό στίγμα κινδυνεύει από τη νέα ηγεσία της ΝΔ. Ο Βουλευτής Λακωνίας μίλησε ακόμη  για τη σχέση του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ξεκαθάρισε πως δεν θέτει θέμα ηγεσίας στο πρόσωπο της κας Γεννηματά αλλά στο πολιτικό σχεδιασμό της παράταξης και στο ερώτημα πιθανής διαγραφής του απάντησε…

 

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Δήλωση / Απάντηση στη ΝΕ Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, η γιαννιώτικη κοινωνία με εξέλεξε με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ήταν ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments