Τρίτη , 27 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Μανταρίνια μοίρασε ο Δήμος Ζίτσας στους μαθητές των σχολείων. Ακολουθεί η διανομή σε οικονομικά αδύναμους δημότες

Μανταρίνια μοίρασε ο Δήμος Ζίτσας στους μαθητές των σχολείων. Ακολουθεί η διανομή σε οικονομικά αδύναμους δημότες

DSC00332 Από: Γιώργος Γκόντζος

 Με τη διανομή δωδεκάμισι (12,5) τόνων  μανταρινιών στους μαθητές των σχολείων και σε οικονομικά αδύναμους δημότες του ο Δήμος Ζίτσας συνεχίζει την εφαρμογή του  Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής στο οποίο συμμετέχει.

Σήμερα Πέμπτη (3/12/2015)  παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου, Αλκιβιάδη Βότσικα ξεκίνησε η διανομή από τα σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια), όπου υπάλληλοι του Δήμου με τη συνδρομή των εκπαιδευτικών  μοίρασαν τις ποσότητες των μανταρινιών που είχαν παραλάβει, νωρίς το πρωί από το Δήμο Ιωαννιτών, σε 1.400 μαθητές.

Η διανομή θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα (7/12/2015) σε 1.100 δημότες  που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Πρόκειται για τους δικαιούχους του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης, τους κατόχους της κάρτας σίτισης και τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι από τις 8.30π.μ. έως τις 14.00μ.μ. θα παραλαμβάνουν τις ποσότητες φρούτων που δικαιούνται από το Δημαρχείο στην Ελεούσα (Λεωφόρος Ελευθερίας & Ευκλείδη).

Να σημειωθεί πως την ερχόμενη εβδομάδα ο Δήμος Ζίτσας προγραμματίζει τη διανομή 19,5 τόνων ρυζιού.

 

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση μνήμης για τη ναζιστική θηριωδία στη Μουσιωτίτσα

Tους 152 εκτελεσθέντες από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 25 Ιουλίου του 1943 στη Μαρτυρική ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of