Σάββατο , 13 Μαΐου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Μαρία Κεφάλα (Πρόεδρος ΝΟΔΕ) : «Είναι συγκινητική η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην συγκέντρωση υλικού για τους πρόσφυγες και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι…»

Μαρία Κεφάλα (Πρόεδρος ΝΟΔΕ) : «Είναι συγκινητική η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην συγκέντρωση υλικού για τους πρόσφυγες και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι…»

imagesΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (στα σημεία των καιρών) η Μαρία Κεφάλα Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ απηύθυνε κάλεσμα στους Γιαννιώτες για να συνεχιστεί η προσπάθεια συγκέντρωσης υλικού για τους πρόσφυγες στην περιοχή μας ενώ αναφέρθηκε και στις διαδικασίες ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 3ης Απριλίου 2016 για την ανάδειξη των προέδρων και μελών των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων ( ΔΗΜ.Τ.Ο.), των Υπευθύνων των Θεματικών Τομέων καθώς και την ανάδειξη των Συνέδρων για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που θα λάβει χώρα από 22 Απριλίου έως 24 Απριλίου 2016 στην Αθήνα  ενημερώνοντας  τα μέλη της Παράταξης  που ενδιαφέρονται να εκλεγούν στα ως άνω κομματικά όργανα ότι η κατάθεση υποψηφιοτήτων θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 21/03/2016 και ώρα 17.00 μ.μ. και θα λήξει την Τετάρτη 23/03/2016 και ώρα 20.00 μ.μ.

Οι Θεματικοί Τομείς Δράσεις που καλούνται να εκπροσωπηθούν στη ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων είναι οι

Τομέας Αγροτικού

Τομέας Δικαιοσύνης

Τομέας Εμπόρων Βιοτεχνών και Ελλ. Επαγγελματιών

Τομέας Κοινωνικής Πολιτικής

Τομέας Μισθωτών

Τομέας Οικονομίας

Τομέας Παιδείας

Τομέας Πολιτισμού

Τομέας Υγείας

Τομέας Υποδομών και Δικτύων

Και ο Τομέας Τουρισμού

 

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα γίνονται δεκτές από την Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή ( Ν.Ε.Φ.Ε.) Ιωαννίνων στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Διεύθυνση Σπύρου ΚΑΤΣΑΔΗΜΑ αρ. 7 με τηλέφωνα επικοινωνίας 2651021700- 2651074400.

Ακούστε τη συνέντευξη

 

Δείτε Επίσης

Δ.Παπαγεωργίου-Δεν πρόκειται να παρέμβω στις διαδικασίες καμιάς παράταξης.

  Από:Γιώργος  Γκόντζος([email protected])—- Συνέντευξη στην οποία κατέθεσε  τις απόψεις  του για επίκαιρα ζητήματα του δήμου, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments