Σάββατο , 17 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Μαρία Σπυράκη : «Προς Θεού! Ως Ευρωβουλευτής οφείλω να γνωρίζω που πάνε τα χρήματα των Ευρωπαίων και ως Ελληνίδα δεν θέλω να προσβάλλουν τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας…»

Μαρία Σπυράκη : «Προς Θεού! Ως Ευρωβουλευτής οφείλω να γνωρίζω που πάνε τα χρήματα των Ευρωπαίων και ως Ελληνίδα δεν θέλω να προσβάλλουν τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας…»

14-07-01-hemicycle-portraits-17-767x1024-960x540Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ΄΄στα σημεία των καιρών’’ η Μαρία Σπυράκη χαρακτήρισε ανιστόρητη και αναληθή την απάντηση που της έδωσε ο Επίτροπος για τη Διεύρυνση Γιοχάνες Χάν στην ερώτηση που έθεσε για την ανακίνηση αλυτρωτικών διεκδικήσεων εναντίον της Ελλάδας, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας στην Αλβανία. Η ευρωβουλευτής της ΝΔ σχολίασε τις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν ενώ απάντησε σε δημοσιεύματα που της ασκούν κριτική για την ερώτηση και τον χρόνο που την έκανε .

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Νέα εθελοντική αιμοδοσία από τη Φ.Ο.Ε.Α. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αύριο, Σάββατο 17/4, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής»

Μία ακόμη αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει αύριο, Σάββατο 17 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of