Σάββατο , 10 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Μαρίνα Χρυσοβελώνη : «Άριστη χαρακτήρισε την πορεία μου στο Υπουργείο σε γραπτό μήνυμα ο Πάνος Καμμένος, πριν την απομάκρυνσή μου. Ο Πρόεδρος θέλησε να κρατήσει ισορροπίες και δέχθηκε πιέσεις μέσα από τους ΑΝΕΛ. Αποκλείεται να συνυπάρξω πολιτικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη…»

Μαρίνα Χρυσοβελώνη : «Άριστη χαρακτήρισε την πορεία μου στο Υπουργείο σε γραπτό μήνυμα ο Πάνος Καμμένος, πριν την απομάκρυνσή μου. Ο Πρόεδρος θέλησε να κρατήσει ισορροπίες και δέχθηκε πιέσεις μέσα από τους ΑΝΕΛ. Αποκλείεται να συνυπάρξω πολιτικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη…»

mediadefaultimagesxrysoveloni_homeΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ΄΄στα σημεία των καιρών΄΄ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη τόνισε την ενόχλησή της για το γεγονός ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, δεν την ενημέρωσε για την απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση πριν από τον ανασχηματισμό. Η πρώην Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών  , ανέφερε πως δεν νιώθει δυσαρέσκεια για την απομάκρυνσή της από τη θέση της, αλλά για το ότι δεν ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του κόμματός της, ως είθισται.

«Το έμαθα από την τηλεόραση. Δεν υπήρχε καμία απολύτως ένδειξη για την απομάκρυνσή μου», είπε, προσθέτοντας ότι δεν ήταν υποχρέωση του Πρωθυπουργού να την ενημερώσει, αλλά του κ. Καμμένου. Όπως ανέφερε, στην τελευταία επικοινωνία τους πριν από τον ανασχηματισμό της είπε «τίποτα δεν αλλάζει, μην ανησυχείς όλα καλά». «Είχα εμπιστοσύνη στην κρίση του, δεν έκανα απολύτως καμία παρέμβαση, δεν του τηλεφώνησα, δεν τον πίεσα για να παραμείνω στο υπουργικό σχήμα όπως ενδεχομένως έπραξαν μερικοί άλλοι», πρόσθεσε. Η κ. Χρυσοβελώνη σημείωσε πως δεν είχε καμία συνομιλία με τον κ. Καμμένο μετά από τον ανασχηματισμό, ενώ ερωτηθείσα αν σκοπεύει να αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες απάντησε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει λάβει κάποια απόφαση. Σε σχετική ερώτηση, εάν έχει δεχτεί κάποια πρόταση να ενταχθεί σε άλλο κόμμα, η πρώην υφυπουργός απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως σκέψη για οπουδήποτε αλλού, ενώ τόνισε πως δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη .

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments