Πέμπτη , 28 Μαΐου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Μεγάλο μέρος των πάνελ της μεγάλης σκεπαστής στους «Ζωσιμάδες», αντικαταστάθηκε με υλικό διαπερατό στο φως.

Μεγάλο μέρος των πάνελ της μεγάλης σκεπαστής στους «Ζωσιμάδες», αντικαταστάθηκε με υλικό διαπερατό στο φως.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Ένα έργο που συζήτησαν και απαίτησαν για χρόνια οι φίλαθλοι στα Γιάννενα, αλλά και οι επισκέπτες της, μιας και επηρέαζε άμεσα την κατάσταση του χλοοτάπητα, ολοκληρώνεται.

Ένα μεγάλο μέρος των πάνελ της μεγάλης σκεπαστής στους «Ζωσιμάδες», αντικαταστάθηκε με υλικό διαπερατό στο φως.

Έτσι το πρόβλημα του παγώματος, κατά τους χειμερινούς μήνες, ενός τμήματος του χλοοτάπητα, θα υποχωρήσει σημαντικά.

Επίσης, βελτιώνεται αισθητά η ασφάλεια στην κερκίδα, στην οποία μέχρι τώρα το ΠΕΑΚΙ αναγκαζόταν συχνά να επισκευάζει τα πάνελ λόγω των αρχικών τεχνικών αστοχιών.

Οι καρποί της από 3/8/2017 συνάντησης  της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ με τον περιφερειάρχη κ.Α Καχριμάνη είναι πλέον ορατοί.

Η συνεργασία ΠΕΑΚΙ και Περιφέρειας Ηπείρου φέρνει ουσιαστικά αποτελέσματα και συμπληρώνει το σημαντικό έργο που επιτελεί το ΠΕΑΚΙ για την τοπική και όχι μόνο, αθλητική κοινότητα.

Τις επόμενες μέρες ξεκινάει ένα ακόμη έργο της προγραμματικής σύμβασης ΠΕΑΚΙ-Περιφέρειας Ηπείρου. Πρόκειται για την ασφαλτόστρωση του parking του κολυμβητηρίου στη Λιμνοπούλα. Η δημιουργική αυτή σύμπραξη κορυφώνεται με τις παρεμβάσεις που πρόκειται να κάνει η Περιφέρεια στο χώρο των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων (λεμβαρχεία, πύργος κωπηλασίας), ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ το 2019.

Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, καθώς και τον υπηρεσιακό μηχανισμό της Περιφέρειας Ηπείρου που με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης στέκεται αρωγός στο δύσκολο και σημαντικό έργο που επιτελεί το ΠΕΑΚΙ για όλη την τοπική κοινωνία.

 

 

Δείτε Επίσης

Γ.Ζάψας-Κίνημα και Επιτροπή διεκδίκησης για την “Σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου”

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Πρόταση για την συγκρότηση ενός κινήματος πολιτών για την “Σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου” ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of