Παρασκευή , 2 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Με ένα νέο έργο 500.000 ευρώ- Τέσσερις πλατείες του Δήμου Ιωαννιτών γίνονται… καινούριες

Με ένα νέο έργο 500.000 ευρώ- Τέσσερις πλατείες του Δήμου Ιωαννιτών γίνονται… καινούριες

–Από: Χάρης Δάφλος– Τη σύμβαση ενός ακόμα σημαντικού έργου με τον ανάδοχο που αναδείχτηκε από τη διαγωνιστική διαδικασία υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Βελτίωση πάρκων και πλατειών», συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από ίδιους πόρους του Δήμου.

Στο έργο περιλαμβάνονται εκτεταμένες παρεμβάσεις σε τέσσερις συνολικά πλατείες του Δήμου Ιωαννιτών.

Συγκεκριμένα πρόκειται να εκτελεστούν οι εξής εργασίες:

Πλατεία Πάργης: Ανακατασκευή πλατείας, διαπλάτυνση πεζόδρομου, εργασίες αποκατάστασης πρασίνου, αποψίλωση όλων των υφιστάμενων ιστών και φωτιστικών σωμάτων και τοποθέτηση νέων.

Πλατεία Αίγλης (πάρκο): Επισκευή και διαπλάτυνση πεζοδρομίων, μετατόπιση περιπτέρων, εργασίες αποκατάστασης πρασίνου, αποψίλωση όλων των υφιστάμενων ιστών και φωτιστικών σωμάτων και τοποθέτηση νέων.

Πλατεία Γηροκομείου: Επισκευή πλατείας, εργασίες αποκατάστασης πρασίνου, αποψίλωση όλων των υφιστάμενων ιστών και φωτιστικών σωμάτων και τοποθέτηση νέων.

Πλατεία Βρυσούλας: Επισκευή πλατείας, εργασίες αποκατάστασης πρασίνου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μια σειρά έργων φτάνουν πια στο στάδιο της συμβασιοποίησης και θα ξεκινήσουν σύντομα να εκτελούνται. Ξεπερνώντας μια σειρά εμποδίων μπορούμε σήμερα, με την υπογραφή κι αυτού του πολύ σημαντικού έργου, να δηλώσουμε ότι η πρώτη σειρά παρεμβάσεων που σχεδιάσαμε σαν Δημοτική Αρχή με στόχο να καταστήσουμε το Δήμο μας πιο φιλικό για τους κατοίκους του και έναν Δήμο ανοιχτό και φιλόξενο για τους επισκέπτες, είναι πλέον σε τροχιά υλοποίησης. Δε σταματάμε όμως εδώ. Το επόμενο διάστημα νέα, σημαντικά έργα θα ξεκινήσουν εξελίσσοντας έτσι την επόμενη φάση του σχεδιασμού μας. Στόχος μας να παραδώσουμε πολλά και κυρίως ποιοτικά έργα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα όλων μας», δήλωσε ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Δείτε Επίσης

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments