Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο μουσικό φεστιβάλ Κόνιτσας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο μουσικό φεστιβάλ Κόνιτσας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Μουσικό Φεστιβάλ του Δήμου Κόνιτσας από 22-24 Ιουνίου 2019, ένα τριήμερο γεμάτο υπέροχη μουσική και δημιουργική σύμπραξη στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του Δημαρχείου το κοινό απόλαυσε τους μικρούς και μεγάλους μαθητές της  Δημοτικής Σχολής  Κόνιτσας,οι οποίοι παρουσίασαν τη δουλειά τους καθώς και την παιδική χορωδία υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Γιάννη Γαλίτη.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου το Μουσικό Φεστιβάλ συνεχίστηκε με το μουσικό έργο του Μάνου Χατζηδάκι «Το χαμόγελο της Τζοκόντα»,  μια εξαιρετική παράσταση μουσικής, εικόνας και λόγου σε μεταγραφή για μαντολίνο, βιολί, φλάουτο, κιθαριστικό σύνολο, video και αφήγηση. Οι μικροί και μεγάλοι μουσικοί καθήλωσαν το κοινό με το ταλέντο τους.

Το μουσικό τριήμερο ολοκληρώθηκε στην κεντρική πλατεία της Κόνιτσας με τη μελωδική συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας  Ενηλίκων Δήμου Κόνιτσας, που μας ταξίδεψε με τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο και μεδιαχρονική έντεχνη ελληνική μουσική.

Δείτε Επίσης

Ο.Βλαχονικολός-Όταν σωπαίνουμε μεγαλώνει στα Πανεπιστήμια το τέρας του αυταρχισμού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τις στιγμές της επίθεσης εναντίον του εντός του Πανεπιστημίου,τις απόψεις του για αρνητικά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of