Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Με ορμή και αισιοδοξία στη «μάχη» του 2ου γύρου η Ενότητα Πολιτών

Με ορμή και αισιοδοξία στη «μάχη» του 2ου γύρου η Ενότητα Πολιτών

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» αναφέρονται τα εξής:

Με την ορμή και την αισιοδοξία που προσδίδει η νίκη στις εκλογές του πρώτου γύρου, η παράταξη «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» βαδίζει στην τελική ευθεία για τη «μάχη» της 2ης Κυριακής. Το κλίμα αυτό κυριάρχησε στη χθεσινοβραδινή ολομέλεια της παράταξης, αφού ο πρώτος στόχος, δηλαδή η πρωτιά και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, επετεύχθη στο ακέραιο.
Οι δεκάδες τοποθετήσεις που κυριαρχούνταν από πνεύμα αγωνιστικότητας, επιβεβαίωσαν ότι σύσσωμη η παράταξη, οι 210 υποψήφιοι τα μέλη και οι φίλοι, δίνουν με αποφασιστικότητα τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής.
«Είμαστε μια μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, ανοιχτή σε διαφορετικές ιδέες και προσεγγίσεις. Μια παράταξη που λειτουργεί με Δημοκρατία, χωρίς αυταρχισμό, χωρίς παντογνώστες και σωτήρες. Η συλλογικότητα μας είναι η δύναμη μας και η κοινωνία είναι η αναφορά μας», είπε μιλώντας στην παράταξη ο επικεφαλής της Θωμάς Μπέγκας.
«Ως παράταξη έχουμε βαθιές ρίζες σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε περιοχή του δήμου μας. Ως Δημοτική Αρχή λειτουργήσαμε με διαφάνεια και συνεργασία. Με αποτελεσματικότητα και σχέδιο υλοποιούμε έργα με κοινωνικό πρόσημο σε κάθε ξεχασμένη περιοχή, με όραμα και συμμετοχικές διαδικασίες της κοινωνίας, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε τα μεγάλα έργα που οδηγούν στα Νέα Γιάννενα», συνέχισε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος.
Γι’ αυτό , όπως υπογράμμισε καταλήγοντας ο Θωμάς Μπέγκας «μπορούμε σήμερα να απευθυνόμαστε στο σύνολο της κοινωνίας του Δήμου μας, ανεξάρτητα της επιλογής που ο καθένας έκανε την πρώτη Κυριακή, με τη σιγουριά ότι οι συμπολίτες μας θα στηρίξουν την πορεία του Δήμου μας στο μέλλον , με συνεργασίες, σύνθεση, συναίνεση».

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments