Τρίτη , 3 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Με τους Ζαγορισίους των Αθηνών ο Κ.Τασούλας

Με τους Ζαγορισίους των Αθηνών ο Κ.Τασούλας

304552CE4B27DFF9BE57DEE27AD780EDΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Κοντά στους Ζαγορισίους των Αθηνών βρέθηκε την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου  ο Βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ κ. Κώστας Τασούλας με την ευκαιρία της ετήσιας εκδήλωσης της κοπής της Βασιλόπιτας, που έγινε στις εγκαταστάσεις της Ριζαρείου Σχολής στο Χαλάνδρι.

Ο κ. Κώστας Τασούλας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το Δ.Σ της Ένωσης Ζαγορισίων Αθηνών αλλά και με τον Δήμαρχο Ζαγορίου κ. Σπύρου για τρέχοντα θέματα που απασχολούν τα Ζαγοροχώρια, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από όλους τους συγκεντρωμένους στην ανάγκη η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού να υιοθετήσει και συνεχίσει την πρωτοβουλία του κ. Τασούλα για την ανακήρυξη από την  UNESCO του Ζαγορίου ως πολιτιστικού τοπίου, γεγονός που, μεταξύ άλλων, θα έχει πολύ θετικές συνέπειες στην τουριστική προβολή του.

Ο κ. Κώστας Τασούλας είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί στους απόδημους Ζαγορισίους των Αθηνών και να τονίσει την ανάγκη στήριξης του τόπου τους από την Πολιτεία για την διατήρηση του παραδοσιακού του χαρακτήρα, την περαιτέρω ενδυνάμωση της τουριστικής αξιοποίησης αλλά και την προστασία της πλούσιας πολιτιστικής του κληρονομιάς.

 

Δείτε Επίσης

Συγχαρητήρια από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στον Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκ μέρους της πανεπιστημιακής κοινότητας,  εκφράζουν δημόσια τα θερμά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of