Τρίτη , 11 Ιουνίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Με 23 αθλητές η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό U23 στα Γιάννενα!- Η ΕΡΤ θα μεταδώσει απευθείας όλους τους τελικούς

Με 23 αθλητές η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό U23 στα Γιάννενα!- Η ΕΡΤ θα μεταδώσει απευθείας όλους τους τελικούς

Με 23 αθλητές (13 άνδρες και 10 γυναίκες) θα αγωνιστεί η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων

Η Ελληνική ομάδα θα πάρει μέρος στα 11 από τα 22 αγωνίσματα με στόχο να ξεπεράσει την περσινή εξαιρετική συγκομιδή στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό του Μπρεστ της Λευκορωσίας (1-2/9/2018) όπου κατέκτησε επτά μετάλλια, εκ των οποίων πέντε χρυσά, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο.

Από την περσινή ομάδα ξανατρέχουν το πλήρωμα της Δικώπου άνευ των κοριτσιών με τις Μ. Κυρίδου – Χ. Μπούρμπου που είχαν κερδίσει το χρυσό, ο Αντώνης Παπακωνσταντίνουπου που είχε κερδίσει το χρυσό (μαζί με τον Γιάννη Μαρόκο στη Δίκωπο άνευ), ο Στέφανος Ντούσκος που επίσης είχε αναδειχθεί χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης (με τον Χρήστο Στεργιάκα στο διπλό), ο Πέτρος Γκαϊδατζής, χρυσός στο Διπλό ελαφρύ (μαζί με τον Νίνο Νικολαϊδη), η Αννέτα Κυρίδου, ασημένια στο Διπλό με την Δήμητρα Τσαμοπούλου, που τραυματίστηκε και δεν αγωνίστηκε ούτε στο πρόσφατο παγκόσμιο και ο Γιάννης Καλανδαρίδης που ήταν χάλκινος στη δίκωπο (με τον Σπύρο Καλέντζη)

Αναλυτικά η σύνθεση της Εθνικής μας ομάδας έχει ως εξής:

ΑΝΔΡΕΣ

Σκιφ: Ντούσκος Στέφανος.

Δίκωπος άνευ: Καλανδαρίδης Γιάννης – Παλαιοπάνος Θανάσης.

 

Δίκωπος άνευ ελ βαρών: Γραμμενιάτης Αριστείδης – Γραμμενιάτης Γιώργος.

Διπλό σκιφ: Μπαρούτας Βασίλης – Στασινός Δημήτρης.

Διπλό σκιφ ελ βαρών: Παπακωνσταντίνου Αντώνης – Γκαϊδατζής Πέτρος.

Τετράκωπος άνευ: Τζουμέζης Λεωνίδας – Ζωγράφος Δημήτρης – Παλαιοπάνος Λεωνίδας – Λαπίκωφ Θεόδωρος.

——————–

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Σκιφ: Κυρίδου Αννέτα.

Σκιφ ελ βαρών: Αναστασιάδου Ευαγγελία.

Διπλό σκιφ ελ βαρών: Βαρβέρη – Βασιλειάδου Ελένη – Βαρελοπούλου Ελένη.

Δίκωπος άνευ: Μπούρμπου Χριστίνα – Κυρίδου Μαρία.

Τετραπλό σκιφ ελ βαρών: Θεοχάρη Σοφία – Αραμπατζή Αγγελική – Βαρελοπούλου Έλενα – Καλίτσα Χρυσή.

***

Η ΕΡΤ στα Γιάννενα 

Η Δημόσια Τηλεόραση θα καλύψει την σπουδαία διοργάνωση που θα φιλοξενήσει μετά από πολλά χρόνια η ελληνική Κωπηλασία στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων με την μεγάλη παράδοση στο άθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, θα μεταδοθούν απευθείας όλοι οι τελικοί της Κυριακής από τις 10:00 το πρωί έως και την τελευταία κούρσα που έχει προγραμματιστεί στις 15:15 μέσα από τη διαδικτυακή συχνότητα ERT Play1 που μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει από την Smart TV, από τον υπολογιστή, από το tablet και το κινητό του, ενώ όλοι οι τελικοί θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση και μία ημέρα μετά, την Δευτέρα 9/9 από την συχνότητα της ΕΡΤ Sports, στις 19:00.

Το Σάββατο οι αγώνες θα μεταδίδονται Live Stream από τη συχνότητα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και από το Youtube όπως σε κάθε μεγάλη διεθνή διοργάνωση.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments