Παρασκευή , 4 Δεκεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / «Μια ελπίδα γεννιέται!» στα Κεντρικά Τζουμέρκα – ενημερωτική εκδήλωση για την υπογεννητικότητα

«Μια ελπίδα γεννιέται!» στα Κεντρικά Τζουμέρκα – ενημερωτική εκδήλωση για την υπογεννητικότητα

Tην Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, στις 5μ.μ., θα παρουσιαστείσε ανοικτή εκδήλωση για το κοινό, στο Αμφιθέατρο του χωριούΒουργαρέλι, το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.«Μια ελπίδα γεννιέται!» για τη μείωση της υπογεννητικότητας, που υλοποιεί σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία HOPEgenesis.

Μέσω του Προγράμματος η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. «υιοθετεί», για 4 χρόνια, 86 χωριά στην Ηπειρωτική Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και τα 22 χωριά του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ στηρίζει τις γυναίκες-κατοίκους των χωριών αυτών, οι οποίες επιθυμούν να γίνουν μητέρες, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα παρακολούθησης της εγκυμοσύνης τους, τις εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου και του τοκετού, όπως και όλα τα έξοδα μεταφοράς και φιλοξενίας τους. Επιπλέον, η εταιρία θα καλύψει τις ανάγκες σε βρεφικές τροφές των μωρών που θα γεννηθούν στα χωριά που έχει «υιοθετήσει», για τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής τους.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Tηλέφωνo: 2106455353

www.hopegenesis.org

www.jotis-miaelpidagennietai.gr

 

Δείτε Επίσης

Γ.Παππάς -Γιατί θα είμαι πρώτος στην ουρά για το εμβόλιο…. Η επιστήμη έχει δική της σημαία.

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)– Δημοσιεύουμε -με την άδειά του- το κείμενο του ιατρού-παθολόγου Γεωργίου Παππά , ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of