Τρίτη , 27 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Μ. ΤΖΟΥΦΗ: «ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ»

Μ. ΤΖΟΥΦΗ: «ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ»

tzoyfhΑπό:Γιώργος Γκόντζος– Η Μερόπη Τζούφη, εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο «Για την Επιτάχυνση του Κυβερνητικού Έργου & άλλες διατάξεις», τόνισε από το βήμα της Βουλής πως η Κυβέρνηση προωθεί μέτρα που έχουν κοινωνικό πρόσημο, ενώ η νομοθετική αυτή πρωτοβουλία θα μπορούσε να ήταν πιο ολοκληρωμένη «εάν δε νομοθετούσαμε εν μέσω διαπραγμάτευσης».

Επίσης προσέθεσε πως «το Παράλληλο Πρόγραμμα ούτε ξεκίνησε, ούτε θα τελειώσει με αυτό το νομοσχέδιο. Το Παράλληλο Πρόγραμμα, είναι αποτέλεσμα μιας διαρκούς προσπάθειας της σημερινής κυβέρνησης να νομοθετήσει υπέρ των πολιτών, αναπλάθοντας τον κοινωνικό ιστό που κατέστρεψαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, με τις πολιτικές που εφάρμοσαν».

Τέλος, αναφέρθηκε στην «Μαύρο Βίβλο στο Χώρο της Υγείας», έκθεσης που παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας το ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή κατάσταση στον ταλαιπωρημένο αυτό κλάδο, και συγκεκριμένα ανέφερε πως «κάνουν σαν μην έχει παρελθόν και μνήμη αυτός το τόπος», καταλήγοντας με τη φράση «Αιδώς Αργείοι».

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Λ.Ράτσικα-(Γενικός Παθολόγος, Οικογενειακός ιατρός)-Οι άνθρωποι που δουλεύουν σε κάποιους φορείς, να αισθάνονται την ευθύνη την οποία έχουν

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Ιατρικές,κοινωνικές  και δεοντολογικές  καταστάσεις  που αφορούν  το  θέμα  του εμβολιασμού , ανέδειξε η ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of