Δευτέρα , 20 Ιανουαρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Μ. ΤΖΟΥΦΗ: «ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ»

Μ. ΤΖΟΥΦΗ: «ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ»

tzoyfhΑπό:Γιώργος Γκόντζος– Η Μερόπη Τζούφη, εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο «Για την Επιτάχυνση του Κυβερνητικού Έργου & άλλες διατάξεις», τόνισε από το βήμα της Βουλής πως η Κυβέρνηση προωθεί μέτρα που έχουν κοινωνικό πρόσημο, ενώ η νομοθετική αυτή πρωτοβουλία θα μπορούσε να ήταν πιο ολοκληρωμένη «εάν δε νομοθετούσαμε εν μέσω διαπραγμάτευσης».

Επίσης προσέθεσε πως «το Παράλληλο Πρόγραμμα ούτε ξεκίνησε, ούτε θα τελειώσει με αυτό το νομοσχέδιο. Το Παράλληλο Πρόγραμμα, είναι αποτέλεσμα μιας διαρκούς προσπάθειας της σημερινής κυβέρνησης να νομοθετήσει υπέρ των πολιτών, αναπλάθοντας τον κοινωνικό ιστό που κατέστρεψαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, με τις πολιτικές που εφάρμοσαν».

Τέλος, αναφέρθηκε στην «Μαύρο Βίβλο στο Χώρο της Υγείας», έκθεσης που παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας το ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή κατάσταση στον ταλαιπωρημένο αυτό κλάδο, και συγκεκριμένα ανέφερε πως «κάνουν σαν μην έχει παρελθόν και μνήμη αυτός το τόπος», καταλήγοντας με τη φράση «Αιδώς Αργείοι».

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

ΙΟΝΙΑ …ΑΤΡΑΠΟΣ .Του Γ.Δεβελέγκα

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Από τον Γιάννη Β.Δεβελέγκα το ακόλουθο άρθρο για την ιστοσελίδα του Δημοτικού ραδιοφώνου Ιωαννίνων. ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of