Κυριακή , 24 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Μ. Τζούφη: Το σχέδιο της ΝΔ είναι ανάπτυξη για λίγους και ισχυρούς

Μ. Τζούφη: Το σχέδιο της ΝΔ είναι ανάπτυξη για λίγους και ισχυρούς

Τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ σχολίασε η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα μέσα των Ιωαννίνων τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε ανάπτυξη «δίχως κανόνες, για τους λίγους και ισχυρούς», καθώς καμία αναφορά δεν έγινε για την προστασία των εργαζομένων και των ανέργων, των αγροτών και της περιφερειακής ανάπτυξης.

Στη συνέχεια, η κα Τζούφη επεσήμανε πως ο Πρωθυπουργός απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την ολοκλήρωση των οδικών αξόνων της Ηπείρου, ενώ όσον αφορά το πρόσφατα αναβαθμισμένο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τον προβληματισμό της για τα σχέδια ιδιωτικοποίησής του από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Επιπλέον, η βουλευτής Ιωαννίνων και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως ο Πρωθυπουργός δεν έκανε καμία αναφορά στην ανάγκη αύξησης της δημόσιας χρηματοδότησης του εκπαιδευτικού συστήματος, ούτε για τις μεγάλες ανάγκες σε προσωπικό που έχουν προκύψει από τη χρόνια υποστελέχωση του δημόσιου σχολείου.

 

Δείτε Επίσης

Μ.Κεφάλα-Το Πανεπιστήμιο πρέπει να είναι άσυλο ιδεών και όχι ανομίας –Οι παρεμβάσεις της για τον θεσμό του «ανταμώματος των Σαρακατσαναίων» και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στο τελωνείο της Κακαβιάς.

Από: Γιώργος  Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— «Νομίζω  ότι είναι  αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφράσει μια διαφορετική   άποψη ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of