Τετάρτη , 12 Αυγούστου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Μ.Χατζηεφραιμίδης-Η “Συμμαχία Ηπειρωτών” θα είναι παρούσα και θα διεκδικήσει συνεργασίες…Δεν θα πάμε εμείς να κατέβουμε με μια άλλη παράταξη….

Μ.Χατζηεφραιμίδης-Η “Συμμαχία Ηπειρωτών” θα είναι παρούσα και θα διεκδικήσει συνεργασίες…Δεν θα πάμε εμείς να κατέβουμε με μια άλλη παράταξη….

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—  “Πρέπει να είμαστε η παράταξη που θα επιδιώξει συνεργασίες και συναινέσεις..Η “Συμμαχία Ηπειρωτών” θα είναι παρούσα και θα διεκδικήσει συνεργασίες…Δεν θα πάμε εμείς να κατέβουμε με μια άλλη παράταξη..” Αυτά υπογράμμισε ο Μάκης Χατζηεφραιμίδης Περιφερειακός Σύμβουλος της “Συμμαχίας Ηπειρωτών” , σε συνέντευξή (ΕΔΩ) στην εκπομπή  “ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων. Τόνισε ότι η “Συμμαχία Ηπειρωτών” είμαι μια “ενεργή παράταξη” ενώ σε ερώτηση αν οι πρόσφατες  κοινές πρωτοβουλίες με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, “Ήπειρος Ανατροπής”  και η μη επιδοκιμασία τους , τουλάχιστον,από το ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων του δημιουργούν την αίσθηση πως ο ίδιος και άλλοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι  της παράταξης είναι “ξένο σώμα” για το ΚΙΝΑΛ, απάντησε χαρακτηριστικά: “Ξένο σώμα ο Μάκης και ο Χαμπίμπης;Δεν καταλαβαίνω τι έχουν κάποιοι στο μυαλό τους”.Για τον δεύτερο γύρο τόνισε πως “σημασία έχεις με ποιους όρους θα πας στον δεύτερο γύρο, με ψηλά ή με χαμηλά ποσοστά..”

 

Δείτε Επίσης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ “ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS” KAI THN ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ “ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ” – Μίλησε στο Δ/Ρ ο Αντιδήμαρχος Γ. Αϊβατίδης

Από: Χάρης Δάφλος– Για την υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας με τα “παιδικά χωριά SOS” αλλά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of