Σάββατο , 6 Ιουλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Νέα ταλέντα έχει στις τάξεις του ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων! Tεστ της Ομοσπονδίας Κωπηλασίας έγιναν στα Γιάννενα

Νέα ταλέντα έχει στις τάξεις του ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων! Tεστ της Ομοσπονδίας Κωπηλασίας έγιναν στα Γιάννενα

FOTO 1Σε εντατικό ρυθμό προπονήσεων έχουν μπει με τη νέα χρονιά οι ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, δεκάδες αθλητές του οποίου δοκιμάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο πλαίσιο των καθιερωμένων εργομετρικών τεστ που διεξήγαγε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι. η Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας.

Υπό την επίβλεψη του Γιαννιώτη ομοσπονδιακού τεχνικού Τόλη Παλαιοπάνου και με τη συνδρομή των προπονητών του Ομίλου έγιναν οι μηνιαίες δοκιμασίες σε όλους τους κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. που είναι υποψήφιοι να ενταχθούν στην Εθνική Ομάδα, ενόψει των προπονητικών κοινοβίων στις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων και αθλητών κάτω των 23 ετών, αλλά και του πρώτου φετινού αγώνα αξιολόγησης που θα γίνει τέλη Φεβρουαρίου στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Σε δηλώσεις του ο κ. Παλαιοπάνος τόνισε πως «πέρα από τους αθλητές πρώτης γραμμής που διαθέτει και όλοι γνωρίζουμε, στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων υπάρχουν αρκετά νέα ταλέντα, αξιόλογοι καινούριοι κωπηλάτες, οι οποίοι όμως χρειάζονται πολλή δουλειά για να δείξουν την αξία τους και συνεχή προσπάθεια για να μπορέσουν να ενταχθούν στην Εθνική Ομάδα».

 

Δείτε Επίσης

Τριήμερο δράσεων Αστρονομίας στα Ιωάννινα 11-13 Απριλίου 2024

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών και Δραστηριότητες για το ευρύ κοινό Ηράκλειο Κρήτης, 1η Απριλίου 2024. Το Ινστιτούτο ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x