Δευτέρα , 18 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Νέες εγκαταστάσεις φωτισμού και κλιματιστικών στο ΠΕΑΚΙ.

Νέες εγκαταστάσεις φωτισμού και κλιματιστικών στο ΠΕΑΚΙ.

1Ολοκληρώθηκε άλλη μια σημαντική ενότητα παρεμβάσεων στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ.

Νέα φωτιστικά σώματα τοποθετήθηκαν στη συνεδριακή αίθουσα στο Πανηπειρωτικό και στο γραφείο της διοίκησης. Επίσης, τοποθετήθηκαν κλιματιστικά σώματα και με αυτή την παρέμβαση ολοκληρώθηκε η συνεδριακή αίθουσα στο ΠΕΑΚΙ, που είναι ήδη εδώ και λίγο καιρό διαθέσιμη για όλους τους ενδιαφερόμενους-ες.

Για ενημέρωση σχετικά με την αίθουσα και τις κρατήσεις για χρήση της, οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2651025008, στο ΠΕΑΚΙ.

Κλιματιστικά τοποθετήθηκαν επίσης στο γραφείο των εργαζόμενων του ΠΕΑΚΙ, καθώς και στην αίθουσα γυμναστικής, κάτω από την κερκίδα των «Ζωσιμάδων» και στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου στο κλειστό της Λιμνοπούλας. Όλα τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED και τα κλιματιστικά είναι ενεργειακής κλάσης Α+.

Κατά το δραστήριο μήνα Φεβρουάριο, το ΠΕΑΚΙ ετοιμάστηκε και για τον ερχομό της άνοιξης. Με τα ιδιόκτητα εργαλεία κηπευτικής (πριόνια, trimmer κ.λπ.) διαμορφώθηκε όλη η εξωτερική βλάστηση στο Πανηπειρωτικό. Αντίστοιχες εργασίες ακολουθούν και στο αθλητικό κέντρο της Λιμνοπούλας.

Δείτε Επίσης

Μ.Παλαιοπάνου(ΝΟΙ)-Ο Στέφανος το ήθελε ,το πάλεψε , το κατέκτησε.Ονειρεμένη χρονιά για τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Χτές έκανε φοβερή κούρσα,αλλά όλη η πορεία του τα τελευταία χρόνια έδειχνε ότι ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of