Παρασκευή , 28 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Νέες επιτυχίες για τον Σπάρτακο-Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Ιωαννίνων.

Νέες επιτυχίες για τον Σπάρτακο-Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Ιωαννίνων.

 

 Με θρίαμβο για τον σύλλογο τελείωσαν τα πανελλήνια πρωταθλήματα άρσης βαρών παίδων – κορασίδων, εφήβων – νεανίδων που διεξήχθησαν στην Αριδαία Πέλλας στις 20 και 21 Απριλίου 2018. Ο σύλλογος συμμετείχε με 14 αθλητές και αθλήτριες και παρά τις σημαντικές απουσίες αναδείχθηκε πρωταθλητής παίδων και εφήβων, 2ος στις νεάνιδες και 5ος στις κορασίδες. Το σύνολο των μεταλλίων που κατέκτησαν οι αθλήτριες και οι αθλητές είναι 22 !!!!!!.

Στα 105 κ. εφήβων ο Τζίμας Σπυρίδων κατέκτησε 3 ασημένια μετάλλια, στην ίδια κατηγορία ο Καρακώστας Ραφαήλ 3 χάλκινα μετ., στα + 105 κ. ο Κρέτσης Φώτιος 3 χάλκινα μετάλλια, στα 85 κ. εφήβων, στα 85 κ. παίδων ο Λιάλιος Παύλος 3 ασημένια μετ., στα 94 κ.παίδων ο Μουρατλάρι Κων/νος 3 ασημένια μετ. και 5η θέση στους έφηβους, στα 69 κ. παίδων ο Τζίμας Νικόλαος 1 χάλκινο μετ. και 5η θέση στους έφηβους, στα 85 κ. παίδων ο Καλές Μιχαήλ 1 χάλκινο μετ., στα 62 κ. παίδων ο Ζήκος Νικόλαος 4η θέση και 5η στους έφηβους στα 77μ κ. παίδων ο Ράπτης Κων/νος 5η θέση και 6η στους έφηβους και στα 77 κ. παίδων ο Σμύρης Δημήτριος την 8η θέση. Στα 58 κ. κορασίδων η Τσιμαράκη Ελένη κατέκτησε 1 χρυσό και 2 ασημένια μετάλλια και στην ίδια κατηγορία στις νεάνιδες ένα ασημένιο μετ., στα 75 κ. νεανίδων η Μπoούμπα Βασιλική ένα χάλκινο μετ., στα 63 κ. κορασίδων η Τριφύλλη Ειρήνη την 4η θέση και την 6η στις νεάνιδες, στα 63 κ. νεανίδων η Τσιρώνη Βασιλική την 5η θέση.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές, καθώς και στους προπονητές Χρήστο Τριφύλλη και ΄Αλκη Οικονόμου.

Συγχαρητήρια στο Σπάρτακο Ιωαννίνων από τον Δήμο Ιωαννιτών.

Ο Δήμος Ιωαννιτών συγχαίρει το Σπάρτακο Ιωαννίνων για την επιτυχημένη παρουσία του στα πανελλήνια πρωταθλήματα άρσης βαρών παίδων – κορασίδων, εφήβων – νεανίδων που διεξήχθησαν στην Αριδαία Πέλλας στις 20 και 21 Απριλίου 2018.

Ο Σύλλογος συμμετείχε με 14 αθλητές και αθλήτριες και παρά τις σημαντικές απουσίες αναδείχθηκε πρωταθλητής παίδων και εφήβων, 2ος στις νεανίδες και 5ος στις κορασίδες, επιστρέφοντας με 22 μετάλλια.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές, καθώς και στους προπονητές Χρήστο Τριφύλλη και Άλκη Οικονόμου.

Για μια ακόμη φορά ο Σπάρτακος, ο Σύλλογος των Ολυμπιονικών, απέδειξε πως η άρση βαρών αποτελεί ένα άθλημα με γέρα θεμέλια για τα Γιάννενα.

Δείτε Επίσης

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Ο μεγάλος δακτύλιος της πόλης , γίνεται πράξη

Ο μεγάλος δακτύλιος της πόλης των Ιωαννίνων γίνεται πράξη. Πρόκειται για ένα έργο πνοής που ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments