Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Νίκη Κ. Κεραμέως (ΝΔ): «Η επιβολή περισσότερων φόρων ήταν επιλογή της Κυβέρνησης, καθώς διακατέχεται από ιδεοληπτική εμμονή απέναντι σε κάθε τι το αναπτυξιακό, το παραγωγικό, το δημιουργικό.»

Νίκη Κ. Κεραμέως (ΝΔ): «Η επιβολή περισσότερων φόρων ήταν επιλογή της Κυβέρνησης, καθώς διακατέχεται από ιδεοληπτική εμμονή απέναντι σε κάθε τι το αναπτυξιακό, το παραγωγικό, το δημιουργικό.»

kerameos_nikiΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κ. Κεραμέως, στην ομιλία της για τη νέα δέσμη προαπαιτούμενων μέτρων, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, ανέδειξε ότι και αυτό το νομοθέτημα είναι αποτέλεσμα της ανευθυνότητας, της διγλωσσίας, της ανεπάρκειας της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.“Η χώρα πρέπει να αλλάξει σελίδα. Πρέπει να αλλάξει μείγμα πολιτικής. Οι περισσότεροι φόροι οδηγούν σε περαιτέρω ύφεση, σε καθίζηση της οικονομίας. Χρειάζεται μία πολιτική με λιγότερους φόρους και πάνω από όλα με πραγματικά κίνητρα για ανάπτυξη και για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Και αυτήν την πολιτική απλά δεν μπορεί να την υπηρετήσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως με το πολυνομοσχέδιο ιδρύονται και νέες θέσεις γραμματέων και διοικητικών στο Δημόσιο.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Ο.Βλαχονικολός-Όταν σωπαίνουμε μεγαλώνει στα Πανεπιστήμια το τέρας του αυταρχισμού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τις στιγμές της επίθεσης εναντίον του εντός του Πανεπιστημίου,τις απόψεις του για αρνητικά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of