Τρίτη , 3 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Νίκος Μωραΐτης (ΚΚΕ):”Τερατούργημα το ασφαλιστικό -φορολογικό θα δώσει την χαριστική βολή στους εργαζόμενους”.

Νίκος Μωραΐτης (ΚΚΕ):”Τερατούργημα το ασφαλιστικό -φορολογικό θα δώσει την χαριστική βολή στους εργαζόμενους”.

images (2)Από:Γιώργος Γκόντζος–“Τερατούργημα το ασφαλιστικό -φορολογικό θα δώσει την χαριστική βολή στους εργαζόμενους”.    Αυτό τόνισε ο Νίκος Μωραΐτης βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ ,σε παρέμβαση στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων προσθέτοντας πως   “οι εκπρόσωποι της συγκυβέρνησης λένε ψέμματα όταν λένε ότι τα μέτρα αγγίζουν ένα μικρό κομμάτι των αγροτών”

Ο βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε στην πρόσφατη ερώτηση του ΚΚΕ για τις συνθήκες εργασίας στις πτηνοτροφικές επιχειρήσεις ΠΙΝΔΟΣ και ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ και έκανε  λόγο για   “εργασιακό μεσαίωνα”.

Ακούστε την συνέντευξη

 

Δείτε Επίσης

Π.Μαρινάκης-(Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ)–Απαντήσεις για τον εμβολιασμό στο video της ΟΝΝΕΔ-“Εμβολιαζόμαστε με τον τρόπο που επιτάσσει η επιστήμη και κερδίζουμε πίσω τις ζωές μας”.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—  Μια  ακόμη  πρωτοβουλία  ,στα  πλαίσια της  συνολικής  καμπάνιας της  ΟΝΝΕΔ, για  τον εμβολιασμό ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of