Κυριακή , 13 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Νίκος Νικολόπουλος (πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος –Βουλευτής): «Κάποτε λέγαμε Κύριε Ελέησον τώρα Βοήθα Παναγιά. Κάποιος πρέπει να θυμίσει στο Μαξίμου τι λέγαμε στον κόσμο προεκλογικά …».

Νίκος Νικολόπουλος (πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος –Βουλευτής): «Κάποτε λέγαμε Κύριε Ελέησον τώρα Βοήθα Παναγιά. Κάποιος πρέπει να θυμίσει στο Μαξίμου τι λέγαμε στον κόσμο προεκλογικά …».

gdlzoidusl503cf0e0b3ef1Ο Νίκος Νικολόπουλος ήταν παρών χθες στο Σύνταγμα στο παλλαϊκό συλλαλητήριο , απών από την ψηφοφορία των προαπαιτούμενων, συναντήθηκε σήμερα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και παραχώρησε συνέντευξη στο Δ/Ρ και στη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) όπου ο Αχαιός πολιτικός μίλησε για την τρέχουσα επικαιρότητα. Κύρια σημεία της συνέντευξης:
*Οι πεινασμένοι άνεργοι κατατρεγμένοι Έλληνες βοηθούν καθημερινά άλλες ψυχές που βρέθηκαν στο Αιγαίο από τα κύματα συμφοράς εκείνων που κάνουν τους πολέμους.
*Κοιτάξτε ειρωνεία! Μια Κυβέρνηση που οι περισσότεροι δεν θέλουν την Εκκλησία να προστρέχουν σε αυτή και να ζητούν την συνδρομή της.
*Ο Αρχιεπίσκοπος θεωρεί ότι η Κυβέρνηση πρέπει να συνδεθεί στο εθνικό άρμα και να προσγειωθεί στην πραγματικότητα.
*Σε ποιους απευθυνόταν ο κ. Φίλης ‘όταν έλεγε ότι δεν είμαι πολιτάντης καραγκιόζης που αλλάζει θέση;
*Μείζον θέμα οι ανιστόρητες δηλώσεις του Υπουργού για τη γενοκτονία των Ποντίων.
*Κάποιες φορές η απουσία είναι πιο ηχηρή από την παρουσία. Όταν πας για μαλλί και φεύγεις κουρεμένος δεν μπορείς να κάνεις αβάντα σε ένα φορτηγό αντιλαϊκών μέτρων .
Ακούστε τη συνέντευξη…

Δείτε Επίσης

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Δήμου Ιωαννιτών για την αύξηση της ανακύκλωσης

Συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που υλοποιεί ο Δήμος Ιωαννιτών με ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of