Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / “Ναι” στη δράση «Let’s Do It Greece» είπαν οι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων στο Θεσπρωτικό

“Ναι” στη δράση «Let’s Do It Greece» είπαν οι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων στο Θεσπρωτικό

IMG_4545Από:Γιώργος Γκόντζος–Μετά τους εκπροσώπους συλλόγων, φορέων και εθελοντών της Δημοτικής Ενότητας Φιλιππιάδας και των Τοπικών Κοινοτήτων της περιοχής “ναι” στην εθελοντική καμπάνια «Let’s Do It Greece», είπαν και οι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της Δ.Ε. Θεσπρωτικού, ανταποκρινόμενοι θετικά στο κάλεσμα του Δήμου Ζηρού.

Σε συνάντηση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης 31 Μαρτίου, σε αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Θεσπρωτικού, οι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής, συμφώνησαν να υποδείξουν χώρους καθαρισμού και να αναλάβουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις. 

Στους παραβρισκόμενους μίλησαν για τους σκοπούς και τον συντονισμό των δράσεων ο αντιδήμαρχος εθελοντισμού κ. Γκάρτζιος και ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και καθημερινότητας κ. Παπαβασιλείου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χασίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Πάντος και Γιάννος, οι κες Ξώνα και Καραπάνου, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Θεσπρωτικού κ. Μήτσης, ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού -Πολιτιστικού Συλλόγου Θεσπρωτικού κ. Νικολάου κ.ά.

Στο περιθώριο της συνάντησης συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και το περιβάλλον.  

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments