Κυριακή , 7 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-Πρόεδρος ο Νίκος Έξαρχος

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-Πρόεδρος ο Νίκος Έξαρχος

%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%82
Ο Ν.Έξαρχος ,πρόεδρος του ΕΚΙ

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Συνεδρίασε  με βάση το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ν. Ιωαννίνων που προέκυψε από τις εκλογές της 20ης Δεκέμβρη με σκοπό τη συγκρότηση σε σώμα και την κατανομή αξιωμάτων.Σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου  Ιωαννίνων αναφέρονται τα εξής:

“Κριτήριο για τη χθεσινή διαδικασία ήταν οι αποφάσεις του 16ου Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Ν. Ιωαννίνων, όπου συζητήθηκαν οι σύγχρονες ανάγκες της εργατικής λαϊκής οικογένειας με βάση τον αιώνα που ζούμε, τις παραγωγικές δυνατότητες της εποχής μας και πως αυτές μπορούν να ικανοποιηθούν.

Στόχος, με βάση τις αποφάσεις του 16ου Συνεδρίου, είναι όλο και περισσότεροι εργάτες, όλο και περισσότερα σωματεία να κατανοούν ότι ο πραγματικός αντίπαλος είναι το καπιταλιστικό κέρδος. Η διέξοδος για την Εργατική Τάξη είναι να φέρει ευρύτερες αλλαγές στην κοινωνία και την οικονομία, τέτοιες που στο επίκεντρο να τεθούν οι άνθρωποι και όχι τα κέρδη των καπιταλιστών, και κάθε μέρα να δυναμώνουν στο κίνημα οι δυνάμεις που παλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.”

Με αυτό το γνώμονα έγινε η κατανομή αξιωμάτων ως εξής:

Πρόεδρος:  Έξαρχος Νικόλαος

Αντιπρόεδρος:   Γιώτη Αλίκη

Γεν. Γραμματέας:   Μαλλάτος Δημήτριος

Αν. Γραμματέας:   Τουλκιαρίδου Χριστίνα

Οργ. Γραμματέας:   Ηλίας Κωνσταντίνος

Ταμίας:   Ματσάγγας Σπυρίδων

Έφορος:  Κάτσιος Θεοφάνης

Σύμβουλοι:   Δούβλης Χρήστος

Γκάρτζιος Αναστάσιος

Μπαλακέρας Αλέξανδρος

Φασούλης Νικόλαος

Κοσμάς Ιωάννης

Μπέλος Δημήτριος

 

Δείτε Επίσης

Αντιδράσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση για απ’ ευθείας αναθέσεις της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, προς δύο ιδιωτικές εταιρείες

Εξηγήσεις από την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για τις απ’ ευθείας αναθέσεις, ύψους 700.000 ευρώ, σε ιδιωτικές εταιρείες ζητούν ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of