Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / ΝΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: “Χαμηλό πολιτικής αθλιότητας του Κ.Γάτσιου ,υποψήφιου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ”

ΝΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: “Χαμηλό πολιτικής αθλιότητας του Κ.Γάτσιου ,υποψήφιου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ”

 

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Σε  “νέο χαμηλό πολιτικής αθλιότητας” του Κ.Γάτσιου, υποψήφιου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στο νομό Ιωαννίνων , αναφέρεται με ανακοίνωσή του το Γραφείου Τύπου της ΝΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

“Η πρόσφατη δήλωση του Κ. Γάτσιου – υποψήφιου βουλευτή με το ΚΙΝΑΛ στα Γιάννενα και διεκδικητή της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ – περί ενδοτισμού της Αριστεράς στο Μακεδονικό και εξίσωσης με τις ευθύνες της Δεξιάς για το Κυπριακό αποτελεί νέο χαμηλό πολιτικής αθλιότητας στον γενικότερο κατήφορο που εδώ και καιρό έχει πάρει η ηγεσία και κάποια στελέχη του χώρου αυτού. Σε ένα θέμα κρίσιμης εθνικής σημασίας, το οποίο επιλύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη χώρα και το μέλλον της, ο συγκεκριμένος υποψήφιος συναγωνίζεται επάξια τα ακροδεξιά στελέχη της ΝΔ στην προσπάθεια αλίευσης ψήφων από τα θολά νερά του λαϊκισμού και του εθνικισμού, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το ΚΙΝΑΛ, υπό την παρούσα ηγεσία του, έχει καταστεί θλιβερό παρακολούθημα της ακροδεξιάς πορείας του κ. Μητσοτάκη και του κ. Γεωργιάδη. Υπό αυτή την έννοια: Άξιος! Ας γνωρίζουν, όμως όλοι, ότι οι θεωρίες των δύο άκρων και οι ανιστόρητες και πολιτικά άθλιες προσεγγίσεις του κ. Γάτσιου βλάπτουν όχι  μόνο τον νηφάλιο διάλογο, που χρειάζεται σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές, αλλά και την ίδια τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.” ​

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments