Τετάρτη , 30 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Ξεκινάει η κατασκευή γηπέδου μπάσκετ στο Λυκόστομο

Ξεκινάει η κατασκευή γηπέδου μπάσκετ στο Λυκόστομο

kranoula

 

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας υπέγραψε σήμερα τη σχετική σύμβαση και ξεκινούν εντός των ημερών οι εργασίες για την κατασκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) στην Τοπική Κοινότητα  Λυκόστομου της Δημοτικής Ενότητας Περάματος.

Πρόκειται για ένα αθλητικό έργο που θα κατασκευαστεί σε έκταση 900 τ.μ. που βρίσκεται στην έξοδο της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Κόνιτσας, σε  κεντρικό σημείο για τον οικισμό της Τ.Κ. Λυκοστόμου. Η κατασκευή γηπέδου μπάσκετ  αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους νέους της ευρύτερης περιοχής, πόλο έλξης για την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων και παράλληλα θα αποτελεί και χώρο συνάθροισης των κατοίκων της περιοχής.

Το γήπεδο πρόκειται να κατασκευαστεί με σύγχρονες αθλητικές προδιαγραφές, που περιλαμβάνουν την κατασκευή μεταλλικών κερκίδων, καθώς και την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού.

Το έργο «Κατασκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) στον οικισμό Λυκοστόμου» είναι προϋπολογισμού 61.000 ευρώ και η πίστωση προέρχεται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013».

Ανάδοχος αναδείχθηκε η κοινοπραξία «Κοσμάς Λάμπρος – Ντζοϊδος Νικόλαος» με ποσοστό μέσης έκπτωσης 3%.

Δείτε Επίσης

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Γιάννης Γουδέβενος μίλησε σήμερα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο με ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of