Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ξεχωριστή η έναρξη του 2ου Θερινού Μαντείου

Ξεχωριστή η έναρξη του 2ου Θερινού Μαντείου

Με μια μικρή, αλλά πραγματικά ξεχωριστή εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Κυριακής στον προαύλιο χώρο της Εστίας, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου, το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, καλωσόρισε και υποδέχθηκε τους σπουδαστές, που συμμετέχουν στο φετινό Θερινό Μαντείο.

Πρόκειται για το 2ο Θερινό Μαντείο, το Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Έρευνας για το Αρχαίο Δράμα, το οποίο υλοποιείται μέχρι και τις 17 Ιουλίου, με επίκεντρο την Αρχαία Δωδώνη.

Το Θερινό Μαντείο, εντάσσεται στο Διεθνές Δίκτυο Αρχαίου Δράματος του Υπουργείου Πολιτισμού και συνδιοργανώνεται από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων και το Δήμο Ιωαννιτών με την αρωγή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων. Επιμελήτρια και επιστημονική υπεύθυνη του Θερινού Μαντείου είναι η θεατρολόγος Δηώ Καγγελάρη και υπεύθυνη της διοργάνωσης η καλλιτεχνική Διευθύντρια ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, Ελένη Δημοπούλου.

Το βράδυ της Κυριακής, στους φιλόξενους χώρους του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου, τους σπουδαστές καλωσόρισαν η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, Αλέκα Βακαλοπούλου, η Πρόεδρος του ΚΚΠΗ Κατερίνα Μιτοπούλου, η Διευθύντρια διευθύντρια του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ιωαννίνων, Εύη Κήτα και η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ, Ελένη Δημοπούλου.

Ακολούθησε γλέντι με τους σπουδαστές και τη σημαντική συμβολή των μαθητών τουΔημοτικού Ωδείου, του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

 

Δείτε Επίσης

Ο.Βλαχονικολός-Όταν σωπαίνουμε μεγαλώνει στα Πανεπιστήμια το τέρας του αυταρχισμού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τις στιγμές της επίθεσης εναντίον του εντός του Πανεπιστημίου,τις απόψεις του για αρνητικά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of