Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Οι Άγιο – Βασίληδες έφεραν  στα Γιάννενα τη χαρά της γιορτής και άναψαν τη ΦΛΟΓΑ της αγάπης τρέχοντας στο 2ο IOANNINA SANTA RUN  

Οι Άγιο – Βασίληδες έφεραν  στα Γιάννενα τη χαρά της γιορτής και άναψαν τη ΦΛΟΓΑ της αγάπης τρέχοντας στο 2ο IOANNINA SANTA RUN  

santa-4santa-5Από:Γιώργος Γκόντζος

 

Εκατοντάδες Άγιο-Βασίληδες πλημμύρισαν τους δρόμους των Ιωαννίνων χθες το βράδυ σε έναν αγώνα χωρίς χρονόμετρα, αλλά έναν αγώνα χαράς και προσφοράς.

Το 2ο IOANNINA SANTA RUN δεν είχε σκοπό να φέρει μόνο  τη μαγεία της γιορτής στους δρόμους της πόλης, αλλά  να βοηθήσει να κρατηθεί «αναμμένη» η ΦΛΟΓΑ της αγάπης, καθώς τα έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν το σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Ένα κόκκινο «ποτάμι» στους κεντρικούς δρόμους και τους πεζόδρομους των Ιωαννίνων, παρέσυρε με το κέφι του τους πάντες. Από μωρά μέχρι ηλικιωμένους, μαμάδες με καρότσια ακόμα και … τετράποδους Αγιο- Βασίληδες.

Κάτοικοι αλλά και επισκέπτες της περιοχής έγιναν μέρος μια μεγάλης γιορτής, ενώ  οι εικόνες στους φωτισμένους δρόμους των Ιωαννίνων με τους εκατοντάδες Αγιο-Βασίληδες να μεταδίδουν το κέφι τους, ήταν ανεπανάληπτες.

Άλλωστε παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι, όπως είπε και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, δίνοντας την εκκίνηση, «με την ελπίδα, την αισιοδοξία και την αλληλεγγύη, μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα  έρθουν καλύτερες μέρες». Ευχήθηκε σε όλους «η νέα χρονιά να είναι χαρούμενη και ελπιδοφόρα».

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης ήταν η FIFTH ELEMENT. Χορηγοί επίσης ήταν: CURVES – JOIN MAGAZINE – MINDTAP.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ιωαννίνων του ΟΑΕΔ ενημερώνει ότι συνεχίζονται έως τις 30-09-2020 οι εγγραφές ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of